Vikt, energi och inspiration!

Sitter i soffan med en kinkig Mathilde. Jag hoppas verkligen inte hon håller på att bli sjuk. En tand i överkäken har kommit fram, kanske bara är det som spökar?

Vet ni, just nu lever jag för att komma in i träningen och att hålla mig strikt till rätt kost u t a n att fuska. Det är så sjukt jäkla jobbigt. Jag vill ge upp, lägga mig ner på golvet och gråta som ett barn. Skrika och slänga saker i golvet. Så jobbigt är det, och jag överdriver inte.

Förstår ni då hur sjukt påverkad man kan bli utav socker. Känner mig ju nästan som en knarkare med abstinens. Men nu har jag bestämt mig och då är det bara att stålsätta sig och inte låta frestelsen få ta över. Hahaha herregud när jag läser det jag skrivit så hör jag ju hur dumt det kanske låter, men faktiskt ja man kan bli så beroende av socker!

Om min blogg lite tråkigt och fokuserad på bra mat och träning just nu så är det bara för att jag måste koncentrera mig på enbart det nu. Det blir lättare och lättare, snart är jag inne i det. Ber om ursäkt för upprepade inlägg om pw’s och annat nyttigt

Glöm inte att kika på min instagramprofil, där lade jag ut några filmer från dagens promenad. 7,77 km och jag blir så full av energi efteråt.

Jag tänker ändå att mina uppdateringar om min träning, mina promenader och min kost förhoppningsvis sporrar någon annan som är i samma situation som jag. Eller så inspirerar ni mig vetja, såå grymt om vi hjälper varandra!

Imorgon väntas ”familjegympa” och det ser jag framemot. Då ska vi stå på händer och hjula. Jag blev så himla sugen på att spela badminton, det är sjukt roligt. Vi får se vad lekledarna hittar på

Förresten det här med vikt, det kan vara ett känsligt ämne för många. Personligen så är det inte det. Vad vågen säger spelar egentligen ingen roll, bara det går nedåt efter min träning och kostförändring så är jag glad. Annars betyder det ju att jag gör fel.  Av nyfikenhet, ni behöver inte svara men det skulle vara spännande att höra vad ni tror att jag väger. Så hur mycket väger jag?

Kram / Madeleine

 1. Helene skriver:

  Som jag kanske 93?

 2. skriver:

  Jag vÄgde 90.6 gått ner 11kilo. Ingen trodde jag vägde så mycket. Dom flesta gissade på 75-80 kg. Så visst skulle hon kunna ligga på 100kilo. Men tror inte det, vill inte ens gissa. Fin oavsett några extra kilon.

 3. Helen skriver:

  96 kg gissar jag

  1. Men gud! Ja verkligen flera ton haha 🙂

 4. Micke skriver:

  Ca 1,2 ton?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..