Sjukdomar och hjort!

Nu har jag påbörjat det här inlägget två gånger, så tredje gången gillt. Sjukstugan är ett faktum igen. Mathilde har feber, Engla-Freja har feber och Emmy har börjat hosta. Vi som tänkte att vi redan fått våran beskärda del utav detta skit som härjar runt Känns nästan tröstlöst, kan vi inte bara få vara friska nån jäkla gång!? Hörde att kräksjukan börjat om igen också! Alltså får vi det också så bryter jag ihop. Vi med många barn är tyvärr extra drabbade. Men jag försöker vara positiv, gräver inte ner mig i onödan. Det här fixar vi, bring it on barra! Eller? Nu ikväll  har Engla-Freja blivit så dålig så jag sitter på akuten med henne just i skrivande stund. Fruktansvärd huvudvärk (inte hennes hortons) ont och stel i nacken, kan inte böja på huvudet och kramper i händerna som gjorde att hon inte kunde börja på fingrarna i eftermiddags. Den här tjejen är en riktig tuffing ska jag säga er, har en smärttröskel som inte är utav denna värld. Med den värken hon kan få av sin hortons huvudvärk så ja… Hon är tuff! Men när hon började krampa i händerna och grät av smärtan i nacken och huvudet då kände jag direkt att något inte var som det skulle, alltså utöver det normala. Det kändes rätt i hjärtat att åka upp till akuten. Nu väntar vi på att få hjälp.

Medan Engla-Freja blundar så passar jag på att uppdatera er om i helgen. Vi hade lite fest hemma innan alla sjukdomar bröt ut. Hoppas till Gud att inte min mamma fått några basilusker. Usch måtte det inte smitta till henne

Vi bjöd på vilt, eller ja rättare sagt Micke och Wille bjöd morfar Håkan på vilt. Vi andra som inte åt vilt åt fläskfilé.

Den här hjorten var enligt gourméerna en fantastik matupplevelse

Kram / Madeleine ♥

 1. M skriver:

  Förlåt att jag inte önskade kryapå er.
  Självklart gör jag det och jag hoppas allt gått bra med din dotter.
  Kramar

 2. Va leskigt när det tilltar till krampen. Hoppas ni inte behövde vänta allt för länge på dr och att de kom på vad det var. Stora krya på sig hälsningar til alla sjuklingarna och en styrke kram.till dig Madde. Heng in there. Vabruari är över i morgon 😉

 3. Lovisa skriver:

  Krya på er stackare! Lider med er!

 4. Hej!
  Gillar lamporna du har i köksfönstret . Vart kommer dem ifrån?
  Tacksam för svar. Hoppas ni kryar på er snart och får vara friska sen.
  Kram

 5. Emilia skriver:

  Åh stackarn:( hoppas det inte är hjärnhinneinflammation eller något annat allvarligt. Krya på er och så hoppas jag att ni får vara friska och må bra nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..