Vi är så lyckliga! Tack!

Äntligen kan jag uppdatera er med ett gladare inlägg. Det känns lite roligare att skriva då.

Jag vill också säga TACK för alla era tips ang matvägran och för att ni delat med er av era egna erfarenheter ♥ Skulle gärna vilja svara er en och en här på bloggen men tiden har inte funnits. Ber om ursäkt för det, jag svarade de flesta på Instagram igår några av er kanske finns där också? Just nu är det Mathilde och barnen som varit i total fokus. Min lilla bebis är som ett klistermärke på mig. Jag gör så gott jag kan för att räcka till överallt. Man känner verkligen att tiden är värdefull när någon av barnen blir så sjuk som Mathilde har varit.

Jag tänker på de som har sjuka barn jämt, herregud säger! Mycket kärlek till er, jag kan ju inte ens föreställa mig utan bara ana hur tufft det verkligen måste vara. Adam var riktigt sjuk en gång i tiden, det var en hemsk tid i vårt liv. Han höll på att mista livet och så nära som det faktiskt var är svårt att ta in och förstå. Man blir självklart väldigt tacksam när det går åt rätt håll och allt återgår till det normala. Men kan inte älta i all framtid men jag tror ändå det är bra att man stannar upp ibland, blir påmind och uppskattar livet. Det lilla kan bli så stort. Precis som när Mathilde drack lite dricka igår, bara de små klunkarna wiihiiii säger jag bara! Halleluja så jävla underbart! Det gjorde min natt, jag vågade sova några timmar.

Jag har gått på nålar här hemma, trixat med allt för att få Mathilde att vilja äta och dricka något. Men INGET har ju gått, och med det menar jag ingenting förutom min bröstmjölk när jag ammat. Men när även den mjölken tagit slut så blir man lite svettig, jaha vad gör vi nu!? Panik över att hon inte fått i sig tillräckligt. Blöjan torr och vikten går ner, det är liksom inget bra. Dessutom så går det ganska fort för små barn att bli uttorkade, när de också kämpar med andningen och inte kan andas ordentligt så förbrukar kroppen all energi snabbare. Ingen bra kombo helt enkelt.

Efter alla era fantastiska tips så krossade vi chips tillsammans med lite vatten och ja ”tvingade” i henne. Till en början vägrade hon, men efter att jag tryckt in lite i munnen på henne så tyckte hon det var gott. Och visst sjutton blev hon törstig sen också. Och vet ni, idag har jag fått i henne välling två gånger 😀 Vi är så lyckliga ♥

Den här buketten är till er, ni är så himla fantastiska! Tack.

Mathilde var så pigg idag att jag tog med henne på en långpromenad, lite frisk luft är alltid bra. Och det kändes som en befrielse att kunna röra på sig igen. Gick och tänkte på att, man lär sig så länge man lever. Efter tio barn så har jag varit med om en hel del och har erfarenheter om ganska mycket som har med barn att göra. Men denna matvägran var något helt nytt för mig. Klart jag varit med om att barnen inte vill äta, men inte såhär. Hade Mathilde inte börjar äta nu så hade det ju blivit sond i veckan.

Men nu är jag överlycklig och lite lugnare. Måtte det har vänt nu och att det fortsätter såhär bra, så länge hon får i sig välling så är jag supernöjd. Maten tar vi successivt.

Charlie har gått igenom medicinanvändningen idag med syrran. Såhär gör du, sen andas du och så kan mamma räkna andetagen. Skitlätt Mathilde! Väldigt imponerad över att Charlie lyckades få en 11 månaders bebis att följa hans instruktioner. Tur brorsorna kommer till undsättningen. Jag blir varm i hjärtat av den fina sammanhållningen vi har, vilka fina omtänksamma barn jag har. Det är tamejtusan det bästa jag någonsin gjort!

Heja heja Mathilde! Att få virus pneumoni är inte att leka med… 

Jag pratade med Oliver idag. Gjorde honom extra glad när jag ringde och berättade att jag gjort om hans mobilabonnemang. Varje månad köper han till data och till slut blir det svindyrt, och jag blir lika galen varje månad när räkningen kommer. Micke som jobbat inom telecombranschen i 20 år skällde på mig och tyckte jag kunde sagt till lite tidigare så kunde han hjälpt till att ordna lite bättre villkor och abonnemang. Men nu är det gjort i alla fall och alla nöjda och glada.

Många har undrat om den där blomkålsgratängen med broccoli som jag visade upp på min instagramstory. Jag skulle lagt upp den på bloggen samma dag som Mathilde blev riktigt dålig, men då hamnade vi ju på US Lkpg. Men imorgon mina vänner så kommer jag publicera det inlägget. Hoppas ni kommer gilla det!

Kram / Madeleine

LOADING..