Lika? Klänning, hår och stolar!

Tittar in här och säger godnatt. Jag är trött efter en lång dag. Ännu en positiv effekt på träning, morgonträning – man kommer i säng på kvällen. Skulle kunnat krypa ner i sängen redan för en timma sedan faktiskt. Men jag har svårt att komma till ro ikväll känner jag.

Min mamma har tyvärr fått Mathildes elaka virus, och hon som redan är sjuk. Ingen höjdare att kombinera Leukemi med med det viruset kan jag säga. Hon har svårt att andas, har ett tryck över bröstet, fruktansvärt ont i halsen och har även haft näsblod ett flertal gånger. Hon var hos doktorn igår och fick bricanyl och Cocillana-Etyfin. Det var det enda, de tittade inte ens i halsen på henne. Så imorgon måste vi försöka få någon att titta på henne igen, hon mår verkligen inte bra. Min stackars lilla mamma ♥

Jag har en tjejkväll inplanerad på fredagkvällen men vi får se hur det blir med den. Jag känner att hälsan och familjen går före allt annat nu.

Vet ni, jag har den senaste tiden fått höra att jag är väldigt lik Lina Hedlund i Alcazar, vad tycker ni? Är vi lika? Förutom att hon har bruna/gröna ögon? Och har mörkt hår? Hehehe jag kanske skulle kunna vara hennes vikarie i Alcazar 😉

Testade en klänning häromdagen som jag fastnade för. Den var liksom lite fulsöt på något sätt. Ångrar verkligen inte att jag köpte den. Jag är nog en klänning-tjej, älskar klänningar och kjolar. Har för det vidare på mina döttrar, de är galna i klänningar.

Visst blev det inte så tokigt i alla fall? 

Men mitt hår! Alltså usch, det är inte alls roligt 🙁 Jag blev som ni vet inte alls nöjd sist jag gjorde iordning håret. Jag skulle gå från momombre, dvs trolla bort min utväxt med slingor. Istället har jag nu ännu en utväxt, flera färger i håret. Ni ser ju själva på bilden. Det blev röda toner i utväxten och det hade jag ju inte önskat för då hade jag velat ha de varma röda tonerna i hela håret innan jag lade slingor. Det blev en besvikelse.

Men jag måste ta tag i det. Men jag blir lite rädd för det samtidigt, vill inte färga sönder håret. Jag kanske ska stå ut med utväxten och låta mitt mörkare hår växte ut och sen klippa mig istället? Jag ville ju bara ha just slingor i mitt hår, nu är det hur mycket olika färger som helst känns det som. Ni som är frisörer, hjälp mig! Vad kan jag göra? Är du frisörproffs och har du tid för mig? Jag kommer på en gång! Vem ska jag boka tid hos?

 Snart helg! Jäklar vad fort det går, jag ska hitta på en massa roliga saker i helgen. Längskidor är höjdpunkten, jag längtar faktiskt 🙂

Jag ska hitta ett par snygga nya matstolar också. Vi köpte ju på Jysk, jag älskade dom! Otroligt snygga och väldigt bekväma men dem har gått sönder efter knappt ett år. Så värdelöst 🙁 Har ni några tips på snygga matsolar? Det kan bli en utflykt i helgen – hitta stolar!

Sov gott! Tack för att ni ville kika in här ♥

Kram / Madeleine

 1. Katja skriver:

  Jag tycker att du har drag av båda systrarna Hedlund.det har jag tänkt på men inget sagt. Ni är fina alla tre.
  Har märkt att det där med likheter kan man se väldigt olika på.

 2. AnnaE skriver:

  Var är klänningen köpt?

 3. Jag kan inte se någon likhet alls mellan dig och Hanna. Den du liknar mest, av kändisar, är Uma Thurman. Enligt mitt tycke

 4. Marita skriver:

  Jo lite lik tycker jag nog, iaf på den bilden här.

 5. Ingrid skriver:

  Nej verkligen inte lik henne! Du är mycket sötare! Hoppas din mamma blir bra snart

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..