Svartnade för ögonen! Klicker och pussel!

Vilken underbar vinterbild va!? Ett täcke av vit snö, en gärdsgård i bakgrunden och en sovande bebis i vagnen. Underbart, fridfullt och rogivande för själen. Pyttsan heller, fy fasen vad jag slet i backarna idag. Ja det var inte alls planerat utan bara blidde så. Jag hade tänkt att kolla till skidspåret inför kommande längdåkning. En promenad fram och tillbaka tänkte jag var lagom. Men är det någon som sporrar en och tycker till om lite intervallträningen med extrem lutning så är ju inte jag den som bangar.

Inte alla gånger det är så bra med tävlingsinstinkt, att pressa sig själv är kul och att ha mål är ännu roligare. Men idag så sa kroppen ifrån, Jag tog inte ut mig så jag höll på att kräkas eller så men efter dessa backar så bara svartnade det för ögonen och jag vet att jag sa usch nu svimmar nog jag. Otroligt obehaglig känsla, speciellt när yrseln kommer och även stannar kvar. Jag mådde så illa, och det snurrade länge efteråt. Som tur var så var jag inte ensam när detta hände och det var väl tur det. Hon bjöd mig på apelsin och jag drack vatten men det snurrade ändå. Det slutade med att jag fick ringa efter skjuts av Micke. Väl hemma igen så stoppade jag i mig socker, och lite energi och visst sjutton kom huvudet tillbaka då.

Jag har lågt blodtryck och om jag reser mig för fort så kan jag få blodtrycksfall, men det här kom bara rakt upp och ner från ingenstans när jag stod och pratade med min vännina. Skulle säga hejdå och fortsätta min promenad efter min lilla avstickare.

Så kan det gå om man äter för lite för det måste ju vara den enda anledningen tänker jag. Vad tror ni? Väldigt tacksam över att jag inte var ensam när det hände ♥ Så from nu så ska jag alltid ha med mig lite druvsocker när jag är ute och motionerar. Min endo är lite strulig just nu också, jag borde kanske äta lite järn. Trots yrseln så kände det underbart att få röra på sig lite.

Engla-Freja har börjat träna hundarna med klicker. Jag blir så imponerad när jag ser att det verkligen funkar. Hunden gör som Engla-Freja vill att den ska göra.

Tuva-Li har pusslat idag, hon är så duktig på pussel. Hon ser på bitarna direkt vart de ska sitta och sen tar det inte många minuter innan hon är klart. Jag funderar på om jag ska köpa pussel med flera bitar, ja då menar jag kanske ett ”vuxen” pussel. Det skulle vara roligt ge henne en utmaning.

Innan Mellon började så tog vi en promenad med tjejligan och köpte lördagsgodis. Vi bor ju i city så det tar inte lång tid att gå till godisaffären. Det var förtrollande vackert på vägen när vi gick.

Med många viljor så blev det ett litet buffé-bord där bara hälften av allt fick plats. Själv så smaskade jag på linschips, och jävlar vad gott det var. Mitt nya substitut istället för vanliga chips.

Delar av familjen samlad. Adam och Charlie åkte skridskor nästan hela kvällen, de hann precis hem till Mellon.

Det har blivit sena kvällar och nätter nu ett tag, jag känner mig tröttare än tröttast. Det ska bli skönt att få krypa till kojs nu. Rätt låt i Mellon vann i alla fall tycker jag. Vi hejade på Mendez också, trodde att han skulle vinna hela rubbet. Tittade ni på melodifestivalen?

Sov gott fina ni! / Madeleine

 1. Kul att få höra lite om Tuva-li.

 2. Irene skriver:

  Har ni kvar alla hundar?

 3. Louise skriver:

  Jag tycker antingen Mendez eller Rolandz skulle vunnit(jag är stort fan av Robert Gustavsson). Min dotter gillade Margaret från Polen. Min ena son hejade på killen vid pianot ( vet inte hans namn) och äldste sonen hoppades på Rolanz.
  Jag klickar också vår katt hehe. Han har lärt sig sitta och idag gjorde han nästan vacker tass 😀 och han får godis och beröm när inte går in i garderoben till exempel.Han älskar garderoben.

  Ha en bra start på veckan. Själv hoppas jag på jobb på tisdag.
  Kramar från Malmö.

 4. Hej jag tycker både Mendez och Benjamin borde vunnit , vem är tjejen i adidas på bilden i soffan ?

  1. Stan, city kalla det vad man vill En promenad på några minuter för att komma till torget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..