Såååå roligt! Det här måste ni prova!

Jag har alltid sagt att jag gillar snön, men nu måste jag säga att jag gillar den ännu mera.

Idag har jag testat längdskidor för första gången i mitt liv och det kan vara bland det roligaste jag någonsin gjort. Buster och Emmelis hund Vimse var med. Det blev träning för alla parter, den enda skillnaden var att Vimse var rutinerad. Det var inte Buster, men jäklar vad duktig han var. Alla har varit nybörjare någon gång, efter lite träningen och studerande så fattade Buster.

Det gick undan och känslan när man tillsammans kommer upp i fart är häftig.

Det blev såklart några vurpor innan man lärde sig tekniken, hittade balansen och lärde sig hur det funkade. Missa inte att besöka instgram, där har jag lagt ut lite filmer. Både på instastory och i vanliga flödet.

Det här kommer jag definitivt göra om. Jag har redan surfat på långdskidor, vilka ska man ha?

Kram / Madeleine

  1. A-K skriver:

    Vänta till imorgon när träningsvärken kommer!

  2. Ulrika skriver:

    Det blir nog lite lättare att åka där det är spårat… har ni inga spår i närheten? Kan du inte ha en frågestund, har många ?? som jag ställt här under kommentarer men inte fått svar på?

  3. Elin skriver:

    Jag gjorde som någon tipsade, gick tullen sporthandlare å sa vad jag ”skulle ha dom till”, så fick jag jättebra hjälp. Sa att jag inte ville lägga hela min lön osv…. blev med skin under för mig , åkte halvvasan häromveckan på dessa.

  4. Du ska åka till tex XXL eller Intersport för att få rätt sorts skidor. Du berättar att du är nybörjare, längd, hur mycket du vill åka, vad du vill få ut av din åkning och budget. Du kommer få proffshjälp. Man måste få rätt hjälp när man ska skaffa sina första skidor för det är inte bara att köpa ett set och dra iväg i spåret.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..