Före och efter med The solution anti-wrinkle collagen!

Annonssamarbete tillsammans med Oslo Skin Lab – The solution anti-wrinkle collagen

Nu har jag under en tid använt mitt lilla mirakelpulver som innehåller en massa bra kollagenprotein. Ni kanske kommer ihåg att jag bloggat om det tidigare? Det heter The Solution anti-wrinkle collagen och är ett pulver som är helt smaklöst men som ger såå mycket boost till huden. Kollagen är ett protein som finns naturligt i kroppen och är den enskilt viktigaste faktorn som bidrar till att bevara en spänstig hud. En ung hud kan innehålla upp till 80 procent kollagen. I trettioårsåldern börjar mängden kollagen i huden sjunka med ca 1-2 procent om året. Det är huvudorsaken till att huden mister sin motståndskraft mot negativ påverkan, och sådana finns det många. Kost, föroreningar, sol, rökning och annat. The Solution anti-wrinkle collagen motverkar alltså hudens åldringsprocess med hjälp av att man tillsätter kollagenprotein. Ett tillskott man tar för att gen huden lite extra kärlek.

Jag blandar i mitt pulver i morgondrinken. Och eftersom det inte smakar något överhuvudtaget så är det inte alls jobbigt att att ta det. Den dokumenterade effekten av regelbundet intag av produkten är ett minskat rynkdjup med i genomsnitt 20 % inom ca 8 veckors användning, reducering av celluliter med i snitt 11 % och ökning av hudens elasticitet.

Jag har gjort två olika hudscanningar en före användning av The solution anti-wrinkle collagen och en efter nu efter att jag använt pulvret ett tag. Jag vände mig till Lloyds apotek, där kan man göra scanningen gratis och få tips och råd hur man bäst tar hand om sin hud och hur ens hud mår. Det var väldigt spännande att se skillnaden. Jag som efter mina graviditeter fått väldigt mycket pigment fläckar och som också är väldigt fräknig har känt att jag behövt bli mera noga med min hud eftersom det förändrat mitt utseende. Rynkor är något som kommer med tiden och åldern, och de har också sin charm såklart. Men jag måste erkänna att jag tycker jag känner mig finare utan så tydliga kråkfötter runt ögonen. Scanningen visade att jag minskat mitt rynkdjup och hudens elasticitet var mycket bättre 😀 Här kan ni se två bilder, en innan användning och en fram tills nu. Jag har gjort bilderna svart/vita för att det ska synas bättre. Och visst syns det tydligt att huden mår bättre med extra kollagenprotein inifrån och ut.

Före!

Efter!

Precis som man tar hand om sin hud med olika salvor så är det också väldigt viktigt att även ta hand om huden inifrån. Jag kan varmt rekommendera er att testa det här ♥

Vill du också testa The Solution anti-wrinkle collagen? Som ökar hudens elasticitet, reducerar rynkor och fina linjer, ökar hudens fasthet, ger smidigare hud och förbättrar hudens yta.

Jag får just nu dela med mig av 65% rabatt! Och det är riktigt grymt kan jag säga, missa inte detta! Vet att ni kommer älska det här! Lovar

Ni kommer direkt till shoppen om ni klickar HÄR!  Berätta gärna sen vad ni tycker, och tips är att göra en hudscanning så ni verkligen få veta hur huden mår.  

Kram / Madeleine

 1. Jenni skriver:

  Jag letar info om produkten och är glad för dessa före-efter recensioner!
  Blir dock förvånad över hur vissa tar ut sitt dåliga mående över andra människor med elaka kommentarer???
  Jag tycker att din hud ser slätare ut kring mun och ögon på andra bilden. Beställer och testar. Men skulle aldrig våga lägga ut min recension på nätet med tanke på alla mobbare 🙁

  1. Jenni skriver:

   Nu har jag testat produkten i ca 3 månader. Min hy är mycket fuktigare i ansiktet, kring ögonen, där jag var torr tidigare. Mina händer är slätare och ”yngre”! Inga streck mellan brösten mer! Och det här är sant! Inga extrema skillnader som efter kirurgi men jag har absolut finare hy och ska fortsätta med produkten!

 2. Linda skriver:

  En fråga! Hur många påsar innehåller en förpackning?

  1. Ann skriver:

   Jag tycker att du är fin som delar med dig av din erfarenhet.
   Många har testat och jag har inte läst något negativt från dem.
   Det är beklämmande att så små människor har kommenterat ditt inlägg.
   Trots allt så är det du som ser skillnaden, det är du som känner dig själv.
   Vad många tydligen inte vet är att collagen även finns i musklerna leder etc. Det är något som alla mår bra av att tillsätta efter 30.
   Allt gott till dig.
   Jag skall beställa produkten 😊

 3. Linda skriver:

  Hur får jag rabatten?
  Du var snygg innan men tycker din hy ser lite piggare ut på andra bilden till skillnad från övriga som kommenterat:-)

 4. Vid mungipan och under ögonen ser iaf jag stor skillnad.
  Alla ni som skriver elaka och nedvärderande kommentarer, varför gör ni det? Mår ni bättre av det? Det är väldigt tråkigt att behöva läsa tråkigheter och negstivitet. Varför sprida tråkigheter?

 5. Linda skriver:

  Alla ni som inte ser någon skillnad råder jag er att förstora bilderna,det syns helt klart stor skillnad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..