Mina delmål, Wille 14 år och Fila!

Det blev en fin dag även denna dag! Började morgonen som vanligt med en promenad. Skönt att vara uppe tidigt, extra tidigt och lägga den där timmen på mig själv och komma igång med ett svettigt pass. Det går lättare och lättare uppför backarna nu Jag tävlar lite med mig själv, om jag inte stannar i backen nu så har jag blivit lite starkare! Mina delmål är små men betydelsefulla, och jäklar vad roligt det är när man klarar dom. Sen blir det på något sätt roligare när man har sällskap av solen också.

Igår firade vi Wille som fyllde 14. Våran fina pojke ♥ Han blev väldigt glad över Filatröjan som han fick av mormor. Det påminner mig om tonåren när jag själv hade Fila, kommer ihåg hur jag älskade mina Filaskor. Det enda Wille önskade sig var kläder, pengar och mammas lasagne och det fick han. Garderoben behöver ständigt fyllas på hos barnen som växer så det knakar.

Det blev en lugn kväll, med fotboll på teven. När Wille fyller år så bestämmer han kanal och då är det alltid fotboll som gäller. Oliver var hemma och vi kramade extra mycket på honom ♥

Nu ska vi iväg och titta på barnens talangjakt i skolan. Engla-Freja ska vara med och då sitter vi på första parkett 🙂

Tittar in senare!

Kram / M

 1. Har en son som också fyller 14 i år :D. Det är så roligt med kläderna när man känner igen det som är mode nu från samma tid för sig själv i livet. Hade också ett par FILA-skor som jag älskade blå :D. Det är spännande det där med hur mode går igen :).
  Grattis till din son.

 2. M skriver:

  Man ser inte mkt av din äldste son? Skulle inte han jobba med dig?
  Bor han och Oliver inte hemma?
  Hoppas det är ok att få vara lite nyfiken.
  En trevlig helg önskar jag er

 3. Grattis Wille och heja dig, Madde!

  Har du berättat än vad du gjort i Söderköping alla söndagar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..