Få ihop sömnen, talangjakt och sikta mot stjärnorna!

Synen varje förmiddag efter att Victor kommit hem från jobbet. Han går upp 04 varje morgon och börjar jobba innan övriga familjen ens vaknat. Tufft att börja så tidigt, men han är grym som kommer upp varje morgon. Jag vet när jag jobbade natt i vården en period i mitt liv, jäklar vad tufft jag tyckte det var. Hela jag blev uppochner, magen ballade ur och jag kände mig aldrig utvilad. Victor trivs med att gå upp tidigt och sluta tidigt, men det är lite ”meck” med att få ihop sömnen så det inte krockar med en okej vardagsrytm.

Igår så åkte vi som jag nämnde på talangjakt. Tycker det är så himla gulligt med hårband och tänkte att Mathilde kunde få vara lite fin dagen till ära. Hon däremot är inte alls intresserad av att ha hårband. Hon sliter av det så fort hon bara kan. Men jag hann ta några bilder på henne ♥

Våran modiga stjärna Engla-Freja ställde upp i talangjakten ihop med en kompis. De var så duktiga allihop som ställde upp 🙂 Nästa år vill Adam vara med, han har börjat planera redan nu vad han ska göra. Helst av allt skulle han vilja ha en ljusshow också. Han siktar mot stjärnorna redan från början hehe.

Charlie och Colin fick sina vaccinationer igår, det tyckte Colin var jobbigt. Tur pappa var med. De fick sin 5 års vaccination också för att de varit sjuka vid varje tillfälle som vi bestämt att ta det. Så nu såg vi våran chans att ge även det. Under talangjakten sprang Colin upp till oss flera gånger och tycke han kände sig sjuk jag vill åka hem för jag mår inte bra! Men det var ingen större fara med honom så han fick stanna kvar i skolan. Han hoppade upp på bänken och utbrast är det såhär det känns att vara vuxen? Man ser ju mycket bättre när man är vuxen. Hahaha så rolig han är 🙂

Eftermiddagen/kvällen igår tillbringade jag i spåret. Men det gör jag ett separat inlägg om. Nu ska jag hjälpa Engla-Freja att göra sig klar för hon ska på kalas alldeles strax. Men jag tittar in om en stund.

Kram / Madeleine

 1. Klara skriver:

  Heja Engla du är bäst!!

 2. M skriver:

  Menar VIKTOR

  1. Klart han har 🙂 men ibland är det väl skönt att ligga i soffan…

 3. M skriver:

  Oliver ? Har han ingen säng att sova i?

 4. M skriver:

  Hur gick talangjakten då ?

 5. Linda skriver:

  Varför har du aldrig några ögonbryn?

  1. Vad är det för en konstig kommentar ?
   Hälsningar Skåne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..