För ett år sedan!

Dom här bilderna är tagna för exakt ett år sedan, eller ja nästa vecka är det ett år sedan i alla fall. Då kom våren lite tidigare, och vi var i full gång med att göra vårfint i trädgården. Jag minns den här dagen så himla väl. Jag hade förvärkar och ”Penny” som då var arbetsnamnet ville komma ut ur magen. Lilla P ni vet ♥ Direkt när jag fick reda på att det var en liten tjej vi väntade så började jag kalla henne för Penny. Det namnet kommer ifrån serien The Bang Theory, jag är älskar verkligen alla karaktärer i den tv-serien. Hade jag fått en pojke skulle han fått heta Leonard eller Sheldon 🙂

Jag tycker Penny är ett supergulliga namn och är fortfarande väldigt kär i det. Wille har ”paxat” det namnet till sin framtida dotter så förhoppningsvis får jag ett litet barnbarn någon gång som får heta Penny. Mathilde och Belle var mina absoluta favoritnamn, Lykke och Leonore. Till slut blev det Mathilde-Isabelle när familjen inte kunde komma överens om ett namn, och eftersom alla flickor i Ilmrudfamiljen har dubbelnamn så tänkte vi att det blev fint. EmmyLou har ju inget dubbelnamn egentligen eftersom hennes namn sitter ihop utan bindestreck, men ja det är ju två namn.

Enligt statistiska centralbyrån så finns det ingen i Sverige som heter Mathilde-Isabelle men jag antar att de bara är sega på att registrera namnen? Engla-Freja är ensam om att heta just Engla-Freja, hon är den enda med det tilltalsnamnet kan man läsa på scb. Lite roligt ändå.

Visst blir man sugen på våren när man ser dessa bilder. Lite skillnad i trädgården just nu, den är nämligen täckt med snö. Jag längtar efter att få planera vårblommor igen.

Dagen efter dessa bilder togs åkte vi till förlossningen. Och när vi kom hem så kunde vi njuta av våran fina trädgård tillsammans med våran bebis ♥

Jag har varit helt slut idag, på eftermiddagen/kvällen kände jag mig lite bättre så då vågade jag mig ut en stund. Hjälpte till med lite olika fotojobb, det gick snabbt så sen åkte jag hem och kurerade mig igen. Jag älskar verkligen att fota. Få fram det allra vackraste hos människor, känslor och leenden. Det blir jag glad över och kan leva länge på.

Imorgon hoppas jag på att vara tillräckligt pigg för en promenad igen.

Kram / Madeleine

 1. Lena skriver:

  När min dotter föddes 1992 fanns det bara 9 stycken i hela Sverige med hennes namn.

  Idag finns det närmare 3000.

  Hon heter Lo 😮

 2. Jenny skriver:

  Vad snabbt tiden går ändå.. Längtar också efter vårblommorna.
  Sett att du blivit mer aktiv i kommentarsfältet, stort plus för det! Blir mycket mer levande blogg tycker jag. Många bloggare svarar bara på negativa kommentarer vilket känns så himla trist. Stor kram till dig och din fina familj ❤

 3. Irene skriver:

  Gud vad fina bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..