Grill! Typiskt barn? Och ny vlogg…

Igår startade grillsäsongen och det var med besked! Barnen skrek av lycka när Micke brassade på 3 kilo kyckling och grillkorv för ett helt fotbollslag. Ja det är ju så att det går åt en del till en stor familj. Jag undrar hur det kommer bli den dagen ungarna är utflugna, det kommer ju med automatik bli storkok varje gång man ska laga mat ha ha! Jag borde kanske ta jobb som kock på nått dagis eller så på äldre dar, vad tror ni om det? 🙂 Hur som, det blev grill idag med. Barnen tjatade hål i öronen på mig och Adam smsade när han slutade skolan mamma snälla kan vi grilla idag? När jag inte svarade så protesterade han genom att skicka samma sms 20 gånger. Är det någon gång jag blir stressad så är det just då, det kan verkligen göra mig såå irriterad. Man kan kanske inte alltid svara på sms just i samma sekund. Och det finns inget värre än när vederbörande då istället väljer att kommunicera på något annat ställe mamma jag ser att du är aktiv på Instagram, kan vi grilla idag? Snälla!? Jag har lärt mig att välja mina strider, eller nja oftast. Lika bra att svara barnen på en gång annars blir jag terroriserad. Är detta typiskt barn va?

Han fick som han ville slutligen, det blev grillade hamburgare till kvällsmat till barnens stora förtjusning.

Tittade tillbaka på bilder från förra sommaren. Snart är vi här igen ♥ Se så grönt och vackert det är runtomkring, alltså jag älskar det gröna och tänk när man kan gå i kortärmat och shorts. Koka färskpotatis ute och bara njuta av värmen. Längtar så in i sjutton!

Men vi har tjuvstartat våren lite med att köpa nya blommor idag. Jag är så rastlös och bitter över att den här förkylningen stannat upp hela min träningsplan. Jag trodde faktiskt att jag skulle orka att ta en promenad idag men så blev det inte. Hade frossa på morgonen och kände mig inte alls pigg på att gå ut och gå. Så istället så blev det en tripp till Fågelstad. Efter blogginlägget igår när jag blev påmind om hur det såg ut förra året så blev jag så sugen på att åka till våran blomsterhandlare för att se om han hade några vårblommor på gång. Och till min lycka så såg jag på Facebook att de precis öppnat för säsongen. Hurra tänkte jag och lurade med mig tjejerna för att köpa blommor.

Vi gjorde en liten vlogg på 5 minuter, hoppas ni vill titta 🙂 Adam visar upp sin nya frisyr i filmen också. Han skulle blir jätteglad om ni ville tycka till om den hälsar han. Ni får ursäkta min hesa whiskey-röst, det har varit en hård vecka helt enkelt hehe! Om ni vill så får ni väldigt gärna komma med förslag på vad ni vill att jag ska vlogga om, en house tour kommer det lovar jag! Men om det är något annat speciellt, kom med förslag!

Kram / Madeleine

 1. Kattis skriver:

  Härligt med grillat!
  Vi grillade i januari redan, kallt men gott 🙂

 2. Fia skriver:

  Det var en trevlig vlogg Madeleine! Adams frisyr var jättecool. Ser fram emot en housetour, och lite vardagsvloggar i hemmet är kul sen så kanske lite film på trädgården kanske. Så gott med grillat! Ja tänk att det snart är april redan, går så fort. Ha en fortsatt fin dag!

 3. Jag är mamma till tre barn,somhar flyttat ut för längesedan. Och det där med att laga mat för två,som vi är nu,det har jag inte lärt mig än. Det blir många matlådor ibland(eftersom jag avskyr att kasta mat). Tur jag har en son som arbetar borta ibland,händigt att han kan komma och hämta i frysen då,hehe.

 4. Lovisa skriver:

  Åh så härligt med grillat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..