Jättesnoppar, allt jag kunde drömma om och min mindre charmiga sida!

Somnade ifrån bloggen igår. Min förkylning är riktigt envis och det är så frustrerade när jag inte vill annat än att bara ge mig ut och röra på mig. Men så är det ibland, man får bara gilla läget och låta kroppen bli stark igen. Jag har allt för många gånger gjort misstaget och inte lyssnat på kroppen och då har jag fått äta upp det dubbelt upp sen. Sitt ner i båten och lita på att kroppen behöver vila för att sen komma tillbaka igen starkare än någonsin.

Men jag måste erkänna att det suger 🙁 Jag blir som ett barn, kan lägga mig ner på golvet och gråta bara för att jag inte får göra det jag vill göra. En av mina mindre charmiga sidor kanske hehe. Jag ska ta en liten promenad runt kvarteret sen när jag hämtat hem barnen från skola och dagis, det kan väl ändå inte vara skadligt tänker jag.

Barnen skrattade hejdlöst igår har ni sett mammas apor på bordet med jättesnoppar? Jag skickade bild på aporna till en vännina och även hennes fantasi rusade iväg i samma riktlinje. Så ja, det är nog inte bara barnen som ser det roliga med dessa apor. Roligt att sitta och äta middag med två brinnande jättepenisar mamma! Muttrade Wille. För mig var mera färgvalet på tulpaner det som drog till sig uppmärksamhet. Jag brukar aldrig välja så klarröda blommor i mitt vardagsrum. Jag är lite feg när det kommer till färger i den skalan, men nu har jag tänkt att få in mera färg i mitt liv och detta var ju en bra början. Så är det ju snart påsk också så gult passar ju rätt så bra.

Vet att en del undrat om vasen och aporna i tidigare inlägg. De kommer från Rusta, köpte dom billigt! Älskar när man kan fynda vackra ting till bra priser. Vaserna fanns i olika färger också.

Bild från igår när EmmyLou och Mathilde-Isabelle satt och lekte på golvet i köket. Bebisen börjar bli rolig nu tycker storasyster, titta mamma Mathilde kan leka nu 😀 Det är så fint att se hur syskonen rår om varandra. Att se den starka sammanhållningen hos dem. Inte mycket man begär som mamma av sina barn, så länge de mår bra och är glada. Men just i situationer som dessa så slår hjärtat lite hårdare. Jag har verkligen allt jag någonsin kunde drömma om ♥

Vägde mig idag. Siffrorna betyder inte så mycket i sig, men jag tycker det är spännande att se vad som händer med kroppen efter ingen träning alls på en hel vecka. Och vet ni, trots att jag också fuskat lite grann med kosten så har jag inte gått upp någonting. Vila för kroppen är ju lika viktigt som motion.

Ni undrade varför jag ville att ni skulle gissa på min vikt? Det är inte alls för att skapa någon vikthets som någon ville få det att framstå som, tvärtom. Jag ville bara utifrån betraktarens öga få veta vad ni trodde jag vägde. Jag kommer återkomma till den här senare, för det jag vill visa er är att man kan väga ungefär lika mycket fast ändå ha olika kroppsformer. Tidigare när jag tränat så har mycket fokus just varit på att gå ner i vikt, den här gånger ska jag bygga en kropp med förhoppningsvis lite mera muskler har jag tänkt. Nu pratar vi inte fitness, utan mera vardagsfitness dvs en sund kropp som orkar bära sin kropp. Och när jag är färdig så kommer jag visa er före och efterbild och då visa vad vågen sagt innan respektive efter. Ni får ju följa mig undertiden också i allt jag hittar på, men startvikten kommer jag inte avslöja förens jag är där jag vill vara.

Jag märker på kläder att de sitter löst, inte sådär tajt som innan. Testade ett par jeans som jag brukar hemma, ett par ganska slitna och fula jeans men som är väldigt bekväma. De ramlar av mig i midjan nu och hänger ner på rumpan. Så där ser man konkret hur mycket mer som händer på kroppen vs vågen. Ganska coolt ändå 🙂 Ni får stå ut med dåliga mobilbilder, men jag ville ändå visa er.

Jag har börjat träna med miniband som jag visade på instastory för ett tag sen. Jäflars vad det ger kan jag säga! Älskar när man kan ta ut sig i träningen på hemmaplan om man inte har tid för att gå på gym. Så miniband kan jag rekommendera er att testa, de finns att köpa för en billig peng. och även de köpte jag faktiskt på Rusta.

Nu ska jag svida om och sen hämta barnen tidigt idag. Tittar in senare!

Hepp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..