ANNONS

En rabatt ni INTE får missa! Fredagsfavoriterna!

/

Annonssamarbete tillsammans med thefashionroom.se 

Jag har plockat ihop några av mina favoriter när det kommer till barnrums inredning. Och tanken är att jag varje fredags ska lägga ut veckans favoritprodukter som jag själv väljer ut och vill dela med mig av. Allt från barnrum till vardagsrums och ja inredning i smått och stort.

Just nu är jag i starten av att fixa till Mathildes lilla hörna. Jag skulle vilja ha en annan säng till henne och jag tror jag har bestämt mig för vilken som skulle passa henne bra. Något som funkar nu men som även funkar när hon blir lite större. Ni ska få se senare.

Musikmobilen Svan fastande jag för på en gång. Den ska hänga på en av krokarna som ni ser på bilden. Som en dekoration, för den är  så väldigt vacker att både titta och lyssna på.

Även snuttefiltarna från Cam Cam är helt fantastiska. Mjuka och goa. Sen blir de sådär charmigt skrynkliga när man använt dom vilket jag tycker är fint. Cam Cams kläder är också favoriter!

Och sen kommer vi till det bästa – porslinsballongerna! Så rackarns fina alltså ♥ Vem skulle inte velat haft sådana i sitt barnrum!? Jag hade älskat det hahaha 🙂

För att fira dessa fredagsfavoriter så har jag fixat en grym kod till er som gör att ni får 25% rabatt i en hel vecka på HELA sortimentet hos –> thefashionroom.se <–om ni uppger koden: M25 Hur jäkla bra är inte det 😀

Men skynda att fynda innan dom tar slut, jag vet hur populära dom är  så ska man köpa sig en sådan ballong så är det bara att slå till på en gång.

Längtar efter att få visa slutresultatet av Mathildes hörna. Det blir klart i veckan som kommer hoppas jag.

Hoppas ni hittar något som ni fastnar för, och gör ni det så får ni väldigt gärna tagga mig om ni lägger ut någon bild på Instagram. Alltid inspirerande att kika in hos andra.

Puss & Kram / Madeleine ♥

3
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00