ANNONS

En dag på Parken Zoo i Eskilstuna!

/

Idag har vi besökt Parken Zoo i Eskilstuna. Som barnen hade längtat efter det. Hela veckan har ju i princip bestått av den enda eviga frågan är det lördag snart? Så kom lördagen till slut – äntligen 😀

Det blev en härlig dag som bjöd på mycket roligt. Vi träffade en del bekanta ansikten, tråkigt att man bara ses när det är vid sådana här tillställningar. I sommar blir det att dra ihop ett gäng för lite trevnad och god mat.

Tack snälla loppi.se för vipinbjudan, så mycket fint ni ordnat för oss ♥

Full rulle och band runt alla i familjens armar. Kan lätt bli lite koas med så många ivriga och leksugna barn.

Vi började med att äta lunch, en härlig buffé med hamburgare. Sen rusade alla ut till karusellerna. Är det något jag gillar med Parken Zoo i Eskilstuna så är det att det är lagom stort och att det finns något för alla att göra. Både stora och små, större och mindre parker med rutschkanor och annat roligt.

Vi hade med oss grannpojken Wilmer också. Så vi blev ett riktigt stort gäng.

Kopparna höll jag på att kräkas av. Huvudet hänger liksom inte med när det kommer till saker som snurrar så hahaha. Tuvis gjorde inte det hela bättre heller bär hon satt och snurrade på ratten i mitten på koppen.

Jag hade velat fotografera alla vackra djur mera. Men barnen hade så bråttom runt området så jag hann inte. Men några bilder blev det.

Hur vackra är inte dessa pippiföglarna då! Första gången jag ser flamingos på riktigt, och wow sååå fina!

Rackaren här under var inte blyg direkt! Hehe. Barnen tyckte det var jättepinsamt, men jag sa till dom att det är det naturligaste som finns. Sen lurade jag Charlie att pappa brukar sitta så i trädgården på sommaren 😀 Han bröt ihop hahaha.

Lemurernas värld var spännande. EmmyLou och Tuvis är totalt orädda sådär när de träffar nya djur (med undantag för småkryp). De sträckte ut armarna och ville kramas med dom. Jag fick förklara att lemurerna inte är sådär kramgoa som hundarna hemma är.

Efter mycket intryck och glada skratt så minns vi denna dag med ett stort leende på läpparna 🙂 Om vi kommer åka tillbaka till parken zoo? Ja det kan ni ge er på att vi ska!

Kram / Madeleine

12
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00