ANNONS

Naglar, utbildning, rättvis och Trosan!

/

Vilken härlig dag vi har haft! Solsken och en dag av bara ”ledigt”. Ja eller ledigt är väl kanske lite dumt att kalla det, men fint har vi fått det i trådgården.

Micke var ute och grejade hela eftermiddagen, och jag gjorde mina naglar hehe. Rättvist fördelat. Kände mig hemskt ett tag men samtidigt var jag värd att lägga lite tid på mig själv. Hotade med att han skulle få en grinig kärring annars. Funkar alltid 😉

Som ni vet så använder jag bara produkter från Lilly Nails eftersom jag utbildar mig hos dom. Och även om jag är partisk i frågan så måste jag ändå säga att jag gillar Lilly Nails överlägset om jag skulle jämföra med andra nagelprodukter. Jag har testat mycket genom åren. De håller, är enkla att jobba med och de utvecklas hela tiden. Utbudet är stort och färgerna är supersnygga!

Bor ni nära Linköping och drömmer om att utbilda er till nagelterapeut? Då kan jag varmt rekommendera er att ta utbildningen hos bästa Emelie på Lilly Nails i Linköping. Nästa kurs börjar i Augusti 2018. Det bästa är att man kan ta kursen samtidigt som man jobbar. Kursen är lagd på helger vilket är bra tycker jag. Emelie är en helt fantastiskt människa, och ni skulle älska henne på stört! Är ni nyfikna på att läsa mera om utbildningen så kan ni klicka HÄR! (Nej detta är ingen köpt reklam, utan jag skriver om det för att jag vill! Och för att ni brukar uppskatta tips.) 

Med sommarfeeling så passade färgvalet kanon – Summer Love!

Uträttade några ärenden tillsammans med Mathilde, hon skriker som en tok så fort man ska spänna fast henne i bilbarnstolen. Hon måste bara protestera, den proceduren kan aldrig gå smärtfritt. Hon skriker fram tills dess att hon sitter fast, sen har hon lärt sig att det inte är lönt att skrika mer. Lilla hjärtat, små tårar längst din kind ♥ Tur det oftast går över snabbt!

Victor poserar med Toffie, dessa tecken med händerna alltså? Tummen och lillfingret upp och sedan ska man skaka handen – det betyder typ fest. Eller Fäääääzzzzzt! Yes, good to know hahahaha.

Är så stolt över min stora kille. Jobbar och kämpar på oavsett vad. Det spelar liksom ingen roll vilka motgångar han möter på, han tar sig igenom dom. Han säger så kloka saker numera, ibland får jag stanna upp och verkligen tänka till, men jo det är min son det där. Hur hände det egentligen, när blev han så eftertänksam, förstående och ödmjuk? Han har sina dagar som alla, men det märks så tydligt att han kliver in i vuxenlivet. De senaste dagarna när jag varit på dåligt humör från och till så har han funnits där och muntrat upp mig. Och det han har sagt har haft så mycket tyngd och ärlighet i sig, sådant som idag tyvärr inte är så självklart. Se det som en personlig utveckling, du bygger ju ditt liv utefter erfarenheter. Allt händer utav en anledning, även om det för stunden kan kännas orättvist. Min pms, den är fan inte rättvis 😂🙈

Jag som har det sååå stökigt och skitit hemma, eller hur var det ”fint på alla bilder åtminstone” här ser ni ju faktiskt en sann bild av hur det kan se ut även hemma hos mig ibland 😀  

Imorgon får jag tyvärr roa mig med en vab. Lilla Emmy har det inte bara jobbigt med sin arm, pollen kör ju till det lite för henne. Eller ja inte så lite, idag har hon haft svårt att andas flera gånger. Jag hoppas det värsta lägger sig snart och undertiden så kör vi astmamediciner och allergimedicin. Jag känner att jag med borde börja med det.

Konstigt det där att jag vissa år inte känner något av det, men så rätt som det är så får jag ett år med sååå mycket problem med denna jäfla allergi!

Jag borde ta mig i kragen och åka upp till Stockholm och hälsa på Trosan på Bonnier-kontoret. Han heter inte Trosan såklart, men han fick det smeknamnet efter att jag stavat hans efternamn fel i telefonboken. (Så nu står det Trosan på mobilen när du smsar mig Daniel, hehe!) Vi träffades som hastigast på Parken Zoo, då fick jag hälsa på hans sambo och lilla dotter också. Så himla söt verkligen!

Tänker att jag skulle ta mig en hel helg uppe i huvudstaden, äta gott och bara vara. Hälsa på de försvunna släktingarna kanske? Min kusin Mattias Blomdahl som jag är uppvuxen med bor i Stockholm. En del kanske känner igen namnet? Lever ihop med Lisa Ekdahl och tillsammans har de en liten dotter. Mattias håller på med musik och förutom att han spelar ihop med sin Lisa så har han spelat ihop med Lars Winnerbäck, gjort musik till Björn Skifs och många andra. Tror Mattias även kallas Blomman, precis som jag också gjorde innan jag gifte mig och bytte efternamn. Så har jag Johan och Jenny, också två kusiner uppe i Stockholm och min fina faster. Apropå det, vi ska snart ha en släktträff. Då ska jag passera Ishult för första gången på 14 år ♥ Jag ska visa barnen var jag lärde mig simma, var jag lekte och vart jag delvis är uppvuxen. I Kristdala köpte vi alltid lördagsgodis 🙂 Det var tider det. Känns speciellt att få visa vart en del av mitt hjärta finns.

Kram / Madeleine

13
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00