ANNONS

Tack snälla! Och känna sig mera fri och självständig…

/

Igår rekade jag lite inför fotografering. Solen var på väg ner och där vi var så hade det hunnit bli mörkt. Med träd och skog runtomkring så skymmer det ju snabbare också.

Tjejerna hann leka lite undertiden så jag tror dom var mer än nöjda. Jag fick ett så fint paket och brev på posten häromdagen. Det innehöll dessa fantastiska virkade bakverk. Tack snälla söta Monica i Småland, jag blir alldeles rörd av allt det fina vi fick, och barnen  älskar det! Tack, tack, tack ♥

Jag blir så imponerad över att man får ihop så fina virkade saker. Jag kan knappt trä tråden genom nålen hahaha. Så många gånger som jag försökt lära mig virka, sy och sticka. När det kommer till sånt här så är jag totalt värdelös. Kommer ihåg i skolan, jag kämpade mig igenom syslöjden. Träslöjden däremot var inga problem. Bygga och banka det fixade jag, och det verkar hänga i fortfarande även fast jag gjort mina tappra försök att lära mig annat.

Barnen har lekt så mycket med bakverken och de tycker det är så roligt!

Jag har verkligen världens snällaste och gulligaste bloggläsare. Jag uppskattar er alla så otroligt mycket! Att någon vill ge oss fina saker gör mig tårögd. När Mathilde föddes så fick jag så fina kläder och dregglisar, jag sparat undan allt för jag tycker det är så fint och otroligt generöst. Ni är så fina – Tack!

Jag är lite förkyld, i kombo med pollenattacken som kommit. Jag började använda mina mediciner igår så jag hoppas jag mår bättre snabbt. Hade tänkt att träna idag, men det får såg vänta ett par dagar till. En liten promenad ska jag väl få till utan att få andnöd 🙂 Jag skulle vilja ta med min mamma ut på en promenad, så ledsen över att hon inte kan gå så bra längre. Det är korta sträckor, sen är hon helt slut. En trasig rygg efter alla år inom sjukvården när hon jobbade på lasarettet. Och sen är det ju nu också hennes leukemi som påverkar. Kanske skulle se över vart man kan få tag i en rullstol, pimpa den så den får en tjusig färg. Och överaska henne med att få med henne ut på en längre promenad nu när våren blommar. Så är det någon som vet vart man kan köpa lite roligare rullstolar? Eller kanske en elskoter  så hon kan känna sig mera fri och självständig. Hör gärna av er till mig med alla tips ni har. Tänk vad underbart om hon skulle kunna komma ut mera, och tänk bara tanken att kunna följa med barnbarnen på en promenad till lekparken ♥

Kram / Madeleine

17
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00