ANNONS

Att känna befrielse! Glad tjej och vilja göra ett gott intryck!

/

Hej ♥ Vaknade med ett leende på läpparna imorse, allt känns nämligen så mycket lättare nu. Ni vet känslan av att ha en klump i magen (eller flera), och när den sen försvinner. Ahhh en underbar känsla verkligen. Har levt på den i några dagar nu… Jag har verkligen inget som ”klämmer” mig nu. Jag har gått och burit på så mycket som har lossnat. Det är så befriande! Det är en lång historia, en dag kanske jag berättar. Men idag är jag så glad över mycket, och för att jag gjort mig av med klumpen i magen.

Fick ett samtal från Engla-Frejas lärare igår efter att de haft möte i skolan med rektor och andra involverande. På tisdag ska våran tjej få byta klass 😀 Det blir ännu ett steg i rätt riktning som känns rätt för oss alla. Engla-Freja själv blev så glad så hon började gråta och det säger ju rätt mycket om vad det betyder för henne. Det känns bra i hjärtat att veta att våran tjej också får komma tillbaka efter sommarlovet med en glad inställning till skolan. Tänk er bara att slippa att ha den här olustkänslan i kroppen så fort helgen börjar ta slut. Söndagarna har hittills varit kantat av ångest och måndagmorgonen har varit ledsen och uppgiven. Redan imorse såg vi en helt annan Engla-Freja, fylld av glädje och hopp.

Ens barns välmående är trots allt det viktigaste i livet. När barnen inte mår bra av någon anledning så mår man inte bra själv. Lejonmamman vaknar till liv och man vässar klorna för att skydda sitt allt. Sjukt egentligen hur mycket kärlek man kan känna för en människa, och jag för så många. Det kan vara svettigt att hålla ihop flocken ibland som ni förstår 🙂 Men jag älskar det trots gråa hårstrån och bekymmersrynkor. Sen har man ju liv utanför allt det här också, en relation till sin partner som ska funka, vänner och intressen. Livets pussel äro outgrundliga!

Jag fotade Tuva-Li och EmmyLou häromdagen. Att fotografera bland vitsipporna är alltid fint. Precis som att det är att fotografera i Kungsträdgården på våren bland alla rosa träd. Då vet man att sommaren snart är här. Det här är ju min passion, jag älskar att fota och jag är hungrig på att lära mig mera och utvecklas. Till hösten har jag tänkt att kombinera några kurser för att uppnå en ännu bättre kunskap. Man kan bearbeta en bild hur mycket som helst, lägga till och ta bort föremål. Ändra färger, skärpa och ljus. Skapa stämning och förmedla känslor på alla dess tänkbara olika sätt och viss. Och allt det här är tycker jag är superkul. Om jag vågar kanske jag ska ta vid mitt lilla projekt ”starka kvinnor” till hösten. Jag har en del tankar i huvudet som jag skulle vilja förverkliga.

Mina älskade busungar. Alltid glada, eller ja oftast glada och fulla med bus. Dessa tjejer har blivit oskiljaktiga, när Tuvis börjar sexårs till hösten så kommer dom nog sakna varandra lite.

Detaljbilder är lite av min specialitet, och i kombination med porträtt och andra bilder så blir helheten fin.

För er som undrar, klänningarna är köpta på Lindex… 

Nu ska jag snart ta en långpromenad. Härligt att vara igång igen med lite motion, astmamediciner och allergimediciner verkar göra susen!

I eftermiddag får vi besök av Williams flickvän Amanda. De har varit ett par i några månader nu och det blir första gången hon kommer hit – spännande! Borde jag städa och göra mig till? Hahaha jag blir alltid så osäker inför sånt här, man vill ju gör ett gott intryck liksom.

Jag har beställt mat från mathem.se, har fått deras signaturmelodi på hjärnan nu bara därför hahaha ”handlar du på mathem”. Blir galen på mig själv! Men det ska bli så skönt att slippa att åka och handla, jag fick precis ett sms om att maten kommer i eftermiddag 🙂 Älskart!

Kram / Madeleine ♥

17
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00