ANNONS

Spikgurka, fotboll och pizza!

/

Reklam för Sveriges bästa pizzeria

Igår stod det fotboll på schemat. Match hemma mot IFK Haninge, det blev en skön vinst med 3-2. Vi var på plats för att stötta Oliver.

Jag skrattade lite för mig själv när jag såg grabbarna värma upp. De stod i en ring och passade bollen emellan varandra, den som missade bollen fick en spikgurka på örat 😀

Vissa gör allt för undvika den där spikgurkan hehe! 

Vi fick sällskap av Rickard och Angelica, papporna hade koll på de små barnen i skuggan medans jag stod och försökte hålla koll på fotbollsplanen och kameran.

Fångade en liten sötnos på bild också. Kunde inte hejda mig när hon satt där som en liten solstråle.

Lilla Leonis, tänk att jag känt dig sparka i mammas mage. Och snart fyller även du ett år! Galet… Det skiljer bara två månader och en dag på våra tjejer. Kul att se småskitarna växa ikapp.

Efter fotbollen så åkte vi till Pizzeria Tre Lyktor, vi blev inbjudna av den bästa pizzabagaren i Motala. Är ni på genomresa här i krokarna så måste ni lägga den här pizzerian på minnet! Jag lovar er att smaklökarna kommer få en upplevelse ni sent kommer glömma. Det är så jäflars gott. De har alltid färska och fina ingredienser, är det något de satsar på så är det just bra råvaror.

Den här pizzerian har också vunnit pris för att de har Sveriges godaste pizzor. En vanlig pizza kanske ni tänker nu, men näää Danis pizzor är speciella. Jag vet inte vad hemligheten är men de är något utöver det vanliga.

Micke käkade den här lille rackaren här ovan, Mario special. Varför inte ta sex små pizzor på samma gång? Kan man inte bestämma sig för en pizza så kan jag varmt rekommendera den här med en massa gott innehåll!

Imorgon ska vi till Berg på Adams fotbollsmatch. Han spelar i samma fotbollsklubb som Oliver. Hans stora idol är just storebror och ofta pratar han om hur han önskar att han ska bli lika duktig som honom. Lille Adam ♥

En annan sak, när lärde sig era barn cykla? Här hemma har det varit väldigt olika bland barnen. Wille lärde sig cykla samtidigt som tvillingbrorsan Charlie (förlåt Wille familjehemligheten är nu officiell haha!) Charlie har ju i och för sig varit tidig med allt sånt där.

Jag sprang i alla fall bakom Tuva-Li i torsdags, hon kan cykla men vågar liksom inte släppa taget riktigt. Jag har fortfarande ont i ryggen efter det träningspasset. Nu funderar jag på om jag ska fixa en pinne eller så att sätta dit bak bara för att hon ska känna sig säker tills det släpper. Men nu har vi ett mål – lära sig cykla innan sommarlovet börjar 🙂

Kram / Madeleine

19
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00