ANNONS

Visst är det vackert ♥

/

Regn, åska och blixtar. Kraftigt åskväder blev vi varnade för idag, mamma smsade flera gånger att jag skulle dra ut alla kontakter och vi gjorde som vi blev tillsagda. Bäst att lyda morsan hahaha.

Jag har väldigt mycket respekt för åskväder, det är inget man utmanar ödet med direkt. Men jag är inte rädd på så sätt att jag får panik och börjar gråta. Tvärtom nästan, jag tycker det kan vara vackert med blixtrar och dunder.

Huvudvärken som kom på köpet gillar jag däremot inte så mycket. Redan igår kände jag att det var på gång, att kroppen blir så sjukt påverkad är egentligen ganska häftigt. Jag visste redan då att det var åska på gång.

I samband med kraftig åska sker en plötslig uppladdning, luftens elektricitet går från plus till minus väldigt fort. Före åskvädret råder ett överskott av positiva joner i luften – när det sedan brakar lös blir det i stället mycket negativa joner i rörelse. De positiva respektive negativa jonerna påverkar en del av oss på olika sätt. En del människor mår väldigt dåligt före åskvädret, för att sedan känna sig nästan euforiska när molntäcket spricker upp.

Känner du av åskan? Får du också ont i huvudet av det? 

Jag har varit lite nere av det här, och dessutom haft den där perioden när endometriosen bråkat med mig. Inte alls roligt när magen sväller upp så man ser gravid ut 🙁 Smärtan ska vi inte prata om! Jag mår illa av det. Tur det känns bättre nu och att det finns värktabletter som hjälper!

Bjuder på några bilder som jag tog på Mathilde häromdagen. Jag leker med ljuset och skuggorna. Dom där små benen alltså, kan man göra annat än att älska dom.

Har fastat för de lite mörkare och jordiga tonerna när jag bearbetar mina foton. Visst är det vackert ♥ Jag fotograferade Angelica igår och jobbade med samma toner och det blev sååå fint. Hoppas kunna visa er snart hur det ser ut, om hon bestämmer sig för att använda bilden som ny header till sin blogg. Jag får hålla lite på det fram tills dess 🙂

Jag tror att jag ska skriva ut dom här bilderna och sätta dom i sovrummet. Det skulle passa perfekt. I det enkla bor det vackra som Ernst skulle sagt.

Kram / Madeleine

6
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00