ANNONS

Kan ni rekommendera något smultronställe?

/

Inte mycket som slår Varamon en varm kväll. Sol, bad och glass. Inte jättevarmt i vattnet ännu kanske, men igår var det faktiskt badvänligt. Mina barn är inga badkrukor, de älskar att bada. Det blev premiärdopp för Mathilde i Vättern, hon skrattade mest hela tiden.

Nu längtar vi till sommarlovet ännu mera. Bara några veckor kvar nu, sen kan vi hänga på stranden varenda dag 🙂

Har ni inga planer i sommar så kan jag varmt rekommendera er att besöka Motala. Varamonstranden ger riktig söderhavskänsla. Flera kilometer lång sandstrand, långgrunt och barnvänligt. Klart vatten och fin botten. Längst med stranden finns olika restauranger och kiosker. Varamon på sommaren är en riktig pärla!

Engla-Freja gick sin första dag i nya klassen i tisdags. Hon var så nervös på morgonen, men när hon kom hem från skolan så möttes vi av en mycket gladare tjej. Jag blir så glad ända in i själen, att se henne såhär är underbart!

Igår så pratade jag och Micke om lite roliga saker vi skulle kunna göra nu i sommar med barnen. Vi har lite idetorka, vill ni komma med lite tips? Kan ni rekommendera något smultronställe som man absolut inte får missa i sommar? Vi blir glada för alla tips ♥

Kram / Madeleine

38
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00