Kan ni rekommendera något smultronställe?

Inte mycket som slår Varamon en varm kväll. Sol, bad och glass. Inte jättevarmt i vattnet ännu kanske, men igår var det faktiskt badvänligt. Mina barn är inga badkrukor, de älskar att bada. Det blev premiärdopp för Mathilde i Vättern, hon skrattade mest hela tiden.

Nu längtar vi till sommarlovet ännu mera. Bara några veckor kvar nu, sen kan vi hänga på stranden varenda dag 🙂

Har ni inga planer i sommar så kan jag varmt rekommendera er att besöka Motala. Varamonstranden ger riktig söderhavskänsla. Flera kilometer lång sandstrand, långgrunt och barnvänligt. Klart vatten och fin botten. Längst med stranden finns olika restauranger och kiosker. Varamon på sommaren är en riktig pärla!

Engla-Freja gick sin första dag i nya klassen i tisdags. Hon var så nervös på morgonen, men när hon kom hem från skolan så möttes vi av en mycket gladare tjej. Jag blir så glad ända in i själen, att se henne såhär är underbart!

Igår så pratade jag och Micke om lite roliga saker vi skulle kunna göra nu i sommar med barnen. Vi har lite idetorka, vill ni komma med lite tips? Kan ni rekommendera något smultronställe som man absolut inte får missa i sommar? Vi blir glada för alla tips ♥

Kram / Madeleine

 1. Hej Madde jag kan varmt rekommendera Eskilstuna att bo på parken zoos camping och gå på parken zoo och även brevid campingen ligger ett riktigt stor galleria med över 60 affärer , att rekommendera är också slagsta glass i Eskilstuna kan va värt o testa riktigt härligt 👍🏼

 2. Louise skriver:

  Håller med ovanstående. Dalarna är underbart på sommaren och Idre Fjäll är perfekt för barnfamiljer! Välkomna till oss! 😁

 3. Kom till Dalarna och Leksand!
  Hyr stuga eller campa på leksands strand, sen kan ni gå på Leksands sommarland och göra massa mysiga utflykter i närområdet.

 4. malin skriver:

  Jag skulle satsa på Vimmerby och Astrid Lindgrens värld! Finns massa roliga utflyktsmål i närheten med, riktiga Katthult och Bullerbyn tex! Det skulle nog småflickorna älska! =)

 5. L2 skriver:

  Alltså, Gotland. Älskar Gotland och Fårö. Så underbart vackert. Oh, när man kommer så man ser ringmuren, bara det. Fårö med sina ställen.
  Dit kan man åka varje år om man vill. Tröttnar aldrig. Sen är ju naturligtvis dalarna så vackert och har som ovan skrivit sommarland som är för alla, vuxna som barn med både vattenlek och massa andra saker. Åker ofta till dalarna. Skulle själv vilja åka neråt i landet då det är där jag aldrig varit

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..