Sjukt omotiverad och hundvård!

Jag är så sjukt omotiverad på att träna just nu. Det stör mig lite eftersom jag annars brukar tycka det är ganska roligt. Det känns mest som ett jobbigt ”måste”. Ja alltså jag måste ju ingenting men jag mår ju bra av träningen efteråt och ska jag vara ärlig så mår min kropp bättre av att bli av med några kilon. Och för tusan häng mig inte nu för att jag skriver om kilon hit och hit för jag VET att det inte hänger på vikten.

Men faktum är att jag burit/bär på många kilon för mycket för att det ska vara sunt. Jag vill ju bli stark i kroppen och orka mer än vad jag gjort. Jag vill trivas i mig själv, och det gör jag när jag orkar springa omkring med barnen utan att ha en massa extra vikt på kroppen som är i vägen.

Jag har förändrat kroppen mycket sedan jag började med mina promenader. Jag har gått ner lite över 10 kilo, närmare bestämt ca 13 nu. Det blev ju ett stopp med träningen kring påsk då jag blev sjuk, och de hängde tamejtusan i länge. Nu är jag i gång igen efter ett litet uppehåll och det känns underbart, men samtidigt ”jobbigt” för att motivationen inte finns på samma sätt. Eller ja, den finns men jag är inte lika entusiastisk. Svårt att förklara hur jag känner.

Jag försökte få med mig Victor på en promenad, han bara tittade på mig precis som om jag var dum i huvudet. Antar att du inte är så sugen då? Tillbaka fick jag ett skratt.

Nåja, självpepp och ett jädrar anamma kommer man långt på. Jag har ju ett mål jag vill nå och det får jag sträva efter.

Charlie och jag körde lite ”hundvård” idag (igår). Borstade Toffies afrofrissa, klippte klorna och trimmade henne lite. Det är det absolut bästa hon vet, hon bara ligger och njuter. Tur det kanske, annars vet i sjutton hur det hade gått att ta hand om hennes tjocka päls.

Charlie är en riktig djurvän. Han går ofta ut med hundarna och rår om dom med en massa kärlek ♥

Toffie följde med på promenaden, hon älskar att följa med på långpromenad. Men idag blev det varmt och tufft för henne så då fick hon åka vagn ihop med Mathilde sista biten hem.

Hoppas eran dag varit fin ♥

Kram / Madeleine

 

 1. Jag känner igen mig så mycket i det du skriver om att vilja bli stark & att må bra av att gå ner några kilo utan att för den sakens skull vilka bidra till kroppshets. Skriver om det på min blogg & tänker så mycket på det sen jag blev mamma (och under graviditeten).

 2. Känner igen mig så mycket under du skriver om att vilja bli stark & må bra av att gå ner några kilo utan att för den sakens skull vilja bidra till kroppshets. Har funderat mycket över det efter & innan förlossningen & har skrivit lite om det på bloggen också.

  Tack för en fin blogg!

 3. Träna när du vill och strunta i det när du inte vill 😎 Det är när man känner att det blir ett måste man tröttnar. Kör själv bara powerwalk ett par max 3 dgr veckan just för att det är så jag vill nu 😎 kram

 4. Kommer låta löjligt men är ett seriöst tips. Börja spela pokemon go. Blir lättare att ge sig ut om man har ett annat syfte än bara röra sig. Spela med kidsen 👍Jag har gått 45 mil pga spelet sen i höstas 🙈🙈👌👌

 5. Heja dig, 13 kg är grymt!!
  Jag undrar vad du har för borste till Toffie? Ser bra ut! Har en pomeranian och en kleinspitz 😊

 6. Hej, Jag skrev om det på min blogg just idag hur svårt det är att komma igång med träning efter en paus. Känner verkligen igen mig! Men grymt jobbat att ha tappat så många kilon! Och otroligt söt hund:-)

 7. Ååå ja känner känslan, det bara ÄR så att man känner sig bäst själv …
  Det är bara att låta den omotiverande (precis kommit ur min sån😂) tiden gå över och kör på sen, du är grym 🙌🏼

  Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..