ANNONS

Sjukt omotiverad och hundvård!

/

Jag är så sjukt omotiverad på att träna just nu. Det stör mig lite eftersom jag annars brukar tycka det är ganska roligt. Det känns mest som ett jobbigt ”måste”. Ja alltså jag måste ju ingenting men jag mår ju bra av träningen efteråt och ska jag vara ärlig så mår min kropp bättre av att bli av med några kilon. Och för tusan häng mig inte nu för att jag skriver om kilon hit och hit för jag VET att det inte hänger på vikten.

Men faktum är att jag burit/bär på många kilon för mycket för att det ska vara sunt. Jag vill ju bli stark i kroppen och orka mer än vad jag gjort. Jag vill trivas i mig själv, och det gör jag när jag orkar springa omkring med barnen utan att ha en massa extra vikt på kroppen som är i vägen.

Jag har förändrat kroppen mycket sedan jag började med mina promenader. Jag har gått ner lite över 10 kilo, närmare bestämt ca 13 nu. Det blev ju ett stopp med träningen kring påsk då jag blev sjuk, och de hängde tamejtusan i länge. Nu är jag i gång igen efter ett litet uppehåll och det känns underbart, men samtidigt ”jobbigt” för att motivationen inte finns på samma sätt. Eller ja, den finns men jag är inte lika entusiastisk. Svårt att förklara hur jag känner.

Jag försökte få med mig Victor på en promenad, han bara tittade på mig precis som om jag var dum i huvudet. Antar att du inte är så sugen då? Tillbaka fick jag ett skratt.

Nåja, självpepp och ett jädrar anamma kommer man långt på. Jag har ju ett mål jag vill nå och det får jag sträva efter.

Charlie och jag körde lite ”hundvård” idag (igår). Borstade Toffies afrofrissa, klippte klorna och trimmade henne lite. Det är det absolut bästa hon vet, hon bara ligger och njuter. Tur det kanske, annars vet i sjutton hur det hade gått att ta hand om hennes tjocka päls.

Charlie är en riktig djurvän. Han går ofta ut med hundarna och rår om dom med en massa kärlek ♥

Toffie följde med på promenaden, hon älskar att följa med på långpromenad. Men idag blev det varmt och tufft för henne så då fick hon åka vagn ihop med Mathilde sista biten hem.

Hoppas eran dag varit fin ♥

Kram / Madeleine

10
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00