Älskade mamma!

Reklam i samarbete med thefashionroom.se 

Häromdagen tog jag med mina små tjejer på en fotografering. Efteråt så fikade vi under ett träd. Det var både mysigt och busigt sa Tuva-Li.

Den här årstiden är verkligen så förtrollande, och väldigt tacksam när man vill fånga sina små busfrön på bild ♥ Om ni bara visste hur mycket bilder jag har på barnen, alla barnen. Och det är så roligt, jag önskade att mina föräldrar fotat mera.

Jag skulle kunna tapetsera hela väggarna med barnen, men då skulle jag nog anses lite som en crazymom hehe! Eller? Jo lite bilder kan man väl ha framme och uppe på väggen.

Snart är det morsdag. Som alltid så tycker jag det är roligt att visa min uppskattning till min mamma. Det lilla är gott nog såklart men om man vill ge något lite extra så skulle jag vilja tipsa er om dessa fina inramade posters.

Just nu får ni 25% rabatt på alla ramar och posters hos thefashionroom.se om ni uppger koden: mor25 Det här är en alldeles speciell kod till mina följare här på bloggen och Instagram ♥

Min favorit är den ni ser på bilden nedan.

Man kan göra sin alldeles unika poster med en egen text, och ett eget meddelande. Det gör det hela lite mera personligt. Om klickar HÄR! så kommer ni direkt till thefashionroom.se och glöm inte att uppge koden för att få 25% rabatt!

Hur ska ni fira eran mamma? Eller hur skulle ni själva vilja bli firade?

Nu ska vi sätta oss ute på verandan och äta kvällsmat. Micke har grillat och barnen har gjort en god sallad. Samtalsämnet kring matbordet kommer nog handla om gårdagen. Världens bästa dag! Som Colin uttryckte det. Berättar mera om det senare…

Kram / Madeleine

 1. Alma skriver:

  Otroligt söta flickor på bilderna!<3

 2. ❤️kramar till er,finner inga ord allt är vackert☀️🌞

 3. Lotte skriver:

  Så grymt fina bilder, önskar jag kunde varit mer kreativ och fotat mina barn. Hade jag bott närmre skulle banne mig du fått fota dom 😉

  1. Ja det hade varit något 😍💕😂 Du får ta en dagsutflykt! Kram på dig!

   1. Lotte skriver:

    hmmm det är väl jättelångt mellan Älmhult och Motala haha

 4. Lovisa skriver:

  Åh så fina bilder! ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..