ANNONS

Blåa toner och om sanningen ska fram!

/

Ett inlägg på språng. Jag behöver uppdatera garderoben lite. Ni kan ju bortse ifrån att jag ser ut som sju svåra år, det blev en raggardusch och orkade inte sminka mig. Men vad gör det, jag älskar att ha fejkögonfransar då behöver man inte hålla på med smink. På sommaren är det bland det bästa som finns 🙂 Man kan gå upp på morgonen sätta upp håret i en tofs och borsta tänderna och sen är man klar. Love it! Hur som, som alltid så lutar jag åt det blåa hållet när det kommer till kläder.

Tittade in i garderoben och insåg att allt gick i svart, blått och beiget. Men ni ska inte tro att jag frångår färgskalan hahaha. Insåg precis att jag bara provat blåa kläder.

Frågade tjejerna på Lindex om blusen nedan, jag provade den i stl 42 men då blev den alldeles för vid överallt. Gick ner till stl 40 och då satt den såhär. Lite snäv över bysten kanske men å andra sidan så har jag inte ammat Mathilde här heller. Jag kan ju inte köpa för stora kläder och eftersom jag just nu är på väg neråt så det blev den här. Som hittat, blusen var nedsatt till 150 spänn. Älskar att fynda!

Tycker ni den är fin?

Hur söt var inte den här blusen på Kappahl då? Älskar när man kan knyta rosetter.

Har alltid varit svag för spets, och den här tischan var billig på HM så den fick det bli också. Skulle vilja känna mig bekväm i shorts som dessa, men det gör jag inte med mitt fulben. Jag kanske är modig och visar er någon gång. Jag måste ta tag i det där igen, jag var ju på gång men så kom något emellan. Eller om sanningen ska fram så är jag livrädd. Värsta tönten när det kommer till ingrepp hehe. Får panikångest och gömmer mig hellre hemma under täcket istället för att bara göra det. Så ni förstår, skönhetsingrepp är inget som jag skulle göra lättvindigt. Skulle gärna lyfta lite här och där, göra mig av med överflödig hud och strama till magen. Men fasen jag vågar inte! Dessutom så blir jag för snål och lägger hellre pengarna på barnen. Det är väl en bra ursäkt? 😉 Benet däremot har jag ont i, och det blir ju bara värre och värre så egentligen borde jag ta mig i kragen. Det är ju mera för framtiden, en investering för att benet ska funka. Sen är ju utseendet en bonus så jag slipper att känna mig så förbaskat obekväm.

Någon sa, inte ska du väl fixa kroppen innan du är klar med barnafödandet? Som om det vore självklart att jag skulle skaffa flera barn. Jag har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig, men jag känner mig sååå färdig med det. Ibland blir man såklart sugen på en bebis, men så kommer jag nog alltid känna. Men man ska väl leva livet lite också va? Och leva ihop med barnen. Jag längtar efter att barnen ska blir större så vi kan upptäcka världen tillsammans.

Nu ska jag åka och handla med barnen, och sen ska jag bara slänga mig i soffan och inte göra någonting. Hoppas ni får en fin kväll ♥

Kram / Madeleine

10
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00