Glassmonster, och vilken ska man ha?

Godmorgon från glassmonstret och mig! Har eran morgon börjat bra? Jag vaknade och kände mig som en urvriden disktrasa, hängig. Men så möts man av Mathildes härliga busiga skratt och genast blir man mycket gladare 🙂

Jag har den tiden i månaden när endon bråkar. Det är är inte lika jobbigt nu som det varit tidigare men det känns. Svårt att hålla sig motiverad när man har ont. Men så mycket kan jag säga, tack gud för att jag hållit i träningen och alla mina promenader. Kroppen mår så otroligt mycket bättre av det, och endon är inte lika påfrestande. Det är ju säkert väldigt individuellt men för mig personligen så mår jag mycket bättre.

Det om något är ju en sporre när man helst egentligen skulle vilja lägga sig under täcket och bara sova bort dagen.

Igårkväll var vi iväg och åt kvällsmat ihop med vänner, det blev lite sent men vad gör det ibland. Vi är inte så extremt hårda när det kommer till läggtider med barnen. Inte så att vi struntar i det helt såklart, men när sommarvärmen slår till såhär och kvällarna är ljusa så kommer man lätt in i ett ”sommarlovsläge”. Som vi längtar till detta sommarlov och semester! Bara få umgås, mysa och hitta på roligheter ♥

Nu ska jag snöra skorna och gå ut i värmen. Det blir en rask promenad. Jag använder mig av runkeeper, tycker den appen är trevlig och lätt. Men jag är så sugen på att att köpa mig någon form av klocka där jag kan följa min motion osv. Apple Watch, någon av er som har den? Eller någon som har någon annan klocka som ni kan rekommendera? Vilken ska man ha? Det skulle vara roligt om det fanns någon app sammankopplad till klockan så man lätt kan spara sin motion samlad.

Kom gärna med alla tips ni har 🙂 Det här kan jag inte alls något om så jag tar gärna emot alla era rekommendationer.

Kram / Madeleine

 1. Ulrika skriver:

  Hej!
  Underbar blogg du har!
  Ang klockval så kollade jag på applewatch och polar, men fastnade lite för en Garmin Vivoactive 3. Så när jag fick en sån av sambon var lyckan total!
  Den har många finesesser och har hjälpt mig i min viktnedgång!
  Lycka till!

  1. Hej Ulrika 🙂 Men så glad jag blir att du gillar bloggen, det gjorde min fredag 😀

   Ahhh Garmin ja, den hade jag inte tänkt på. Tack för tips nu måste jag spana in den också. Vilken snäll sambo du har, förstår att du måste blivit lycklig. (Om du läser här Micke så skulle jag också bli lycklig över en klocka hehe)

   Tack för tipset! Kram

 2. Malin skriver:

  Jag har fitbit blaze. Fullkomligt älskar den. Har även iPhone så program finns i en app:)

 3. Kajsa skriver:

  Hej!
  Jag har en Fitbit charge 2, den funkar perfekt ihop med min iPhone.
  Jag är så himla nöjd med den, ser vem som ringer, kan läsa sms, den mäter min sömn, räknar mina steg, påminner mig när det är 10 min kvar av timmen om jag inte har gått gått 250 steg den timmen, den har koll på min puls, har koll på hur många kalorier jag har bränt och massa mer.
  Så den kan jag med varm hand rekommendera.

 4. Jag har en Fitbit surge. Är mycket nöjd😊 Finns en app i telefonen som den synkar allt med. Steg, puls, kalorier, hur man sover, ser vem som ringer, läsa sms mm. Tack för en helt underbar blogg älskar att följa din härliga familj😊

  1. Åh jaa! Micke pratade om någon Fitbit, visst är det ett lite trevligare pris på den också 😉 Vet du om den funkar ihop med iPhone?

   Men du tack snälla, vad glad jag blir <3 Kram

   1. Min kostade ca 1500kr tror jag om jag inte minns fel🙈 Jag har iPhone och det funkar jätte bra. Sen finns det ju olika Fitbit i olika prisklasser du får googla😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..