ANNONS

Glassmonster, och vilken ska man ha?

/

Godmorgon från glassmonstret och mig! Har eran morgon börjat bra? Jag vaknade och kände mig som en urvriden disktrasa, hängig. Men så möts man av Mathildes härliga busiga skratt och genast blir man mycket gladare 🙂

Jag har den tiden i månaden när endon bråkar. Det är är inte lika jobbigt nu som det varit tidigare men det känns. Svårt att hålla sig motiverad när man har ont. Men så mycket kan jag säga, tack gud för att jag hållit i träningen och alla mina promenader. Kroppen mår så otroligt mycket bättre av det, och endon är inte lika påfrestande. Det är ju säkert väldigt individuellt men för mig personligen så mår jag mycket bättre.

Det om något är ju en sporre när man helst egentligen skulle vilja lägga sig under täcket och bara sova bort dagen.

Igårkväll var vi iväg och åt kvällsmat ihop med vänner, det blev lite sent men vad gör det ibland. Vi är inte så extremt hårda när det kommer till läggtider med barnen. Inte så att vi struntar i det helt såklart, men när sommarvärmen slår till såhär och kvällarna är ljusa så kommer man lätt in i ett ”sommarlovsläge”. Som vi längtar till detta sommarlov och semester! Bara få umgås, mysa och hitta på roligheter ♥

Nu ska jag snöra skorna och gå ut i värmen. Det blir en rask promenad. Jag använder mig av runkeeper, tycker den appen är trevlig och lätt. Men jag är så sugen på att att köpa mig någon form av klocka där jag kan följa min motion osv. Apple Watch, någon av er som har den? Eller någon som har någon annan klocka som ni kan rekommendera? Vilken ska man ha? Det skulle vara roligt om det fanns någon app sammankopplad till klockan så man lätt kan spara sin motion samlad.

Kom gärna med alla tips ni har 🙂 Det här kan jag inte alls något om så jag tar gärna emot alla era rekommendationer.

Kram / Madeleine

22
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00