ANNONS

Bästa sommmardrinken!

/

Bästa sommardrinken! Jag tror det måste vara den här smarriga rosa saken. Man skulle kunna tro att det är en rosa panter, för det är ju annars en favorit med likör 43 hehe. Men den här är helt utan alkohol, lite nyttigare skulle jag väl säga. Sen ska man inte överdosera med frukt heller såklart, för det är ju inte heller bra. Men vi kan nog enas om att det här mellanmålet är bättre än att välja tex en massa vitt bröd och godis. Allt är ju relativt, men för mig som annars älskar vitt bröd så är det här alternativet väldigt mycket bättre.

Jag äter i princip aldrig bröd på det sättet längre. Inga frukostmackor i alla fall. Då väljer jag hellre ägg och kvarg. Jag märker väldigt stor skillnad på magen också när jag inte äter bröd. Känner mig inte alls så uppblåst och plufsig. Sen om det händer någon gång, ja det är ingen big deal.

Jag vill aldrig påbörja en diet som jag aldrig kommer kunna hålla. Jag vill kunna äta allt och jag vill kunna leva. En hållbar kost i kombination med motion är ju bättre. Ingen mår bra av att ”idiotbanta” och dessutom så brukar inte heller det hålla i längden. Jag unnar mig gott på helgen, det är okej. Och har ska säga att numera är jag inte så sockersugen längre, har inte det suget. De första veckorna när man verkligen ska ta sig ur skiten så är det skitjobbigt! Men sen så går det av bara farten när man väl kommit över på ”rätt” sida. Idag när jag äter något sött så kan jag nästan må lite illa av att det just är sååå sött.

Den här lilla rackaren består av hallon, jordgubbar, mango, banan och lite mjölk. Du mixa allt så är det klart sen. Om man vill så kan man ju välja att ha havregryn, kvarg och en massa annat bra och Gotti också. Jag tog vad jag hade hemma 🙂

Just nu testar jag mig fram, jag tänker att jag ska hitta några favoriter när det kommer till smoothie. Någon lite mera ”matig” och någon som mättar länge. Det finns en uppsjö av bra och goda smoothies. Tyvärr så kan jag inte ha nötter i mina, annars är ju nötter väldigt bra av olika anledningar.

Nu har Mathilde precis somnat i vagnen så nu ska vi gå ut och gå. Sen är dags för lunch som idag består av spagetti och köttfärssås.

Kram på er!

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00