ANNONS

Vi är nog ganska lika? Och sådant som gör mig skitledsen!

/

Bad Micke ta en sån där snyggbild på mig igår som alla infläääänser lägger upp. Ville egentligen bara visa det söta nattlinnet som jag köpte på Lindex för ett tag sedan. Skulle kunna ha den som en sommarklänning för den är så himla söt. Precis i det ögonblicket så började tvillingarna bråka utanför om en fotboll så jag ropar på dom, och tar med mig kameran ut för att ta bild på dom. Tittade på bilderna nu på morgonen och inser att äpplet inte faller långt från trädet hehehe. Familjen duckface, jag och Charlie ser precis likadan ut, eller vi är nog ganska lika?

Hur som nattlinnet, visst är det fint! Hade det inte varit för spetsen nertill så skulle man ju kunna ha den somklänning eller hur? Jag älskar klänningar, är tokig i klänningar!

Idag ska jag ge min trädgård lite kärlek tänkte jag. Rensa rabatter och göra några tappra upplivningsförsök på vissa av mina växter. De över Victor på bilden har nog dock gjort sitt, eller vad tror ni?

Den här helgen så ska Victor upp till Stockholm och gå på nån graffitigrej? Ja eller vad det nu va? Han härjade runt på morgonen och hittade varken det ena eller det andra innan han stressade iväg till tåget. Mamma har du tvättat mina handdukar? Var är mina solglasögon? Jag tar Mickes deo! Vart är min mobil? Osv osv… Gaaah jag blir galen på honom ibland, snacka om att han har det bra! Middagen serverad, oftast i alla fall. Kommer och går som han vill, jag tvättar hans kläder när han inte själv gör det. Håller ordning på ungen och tjatar hål i huvudet på honom när han är en slarver. Jag vet ju att när han väl flyttat hemifrån så kommer han ju sköta allt det där utan några problem. Men säg mig varför är de så nonchalanta och slarviga så länge de bor hemma? Ibland hotar jag med att kasta ut honom, vräka honom och tvinga ungen att växa upp. I all välmening såklart, min lille bäbis ♥

Mathilde älskar sin storebror, så fort Victor kommer innanför dörren så springer hon fram till honom och gosar ner sig i hans famn. Victor tycker nog också att det är ganska mysigt med en liten lillasyster också.

Trädet jag fick av mamma för två år sen har tagit sig ordentligt nu. Se så fint det blommar på bilden ovan.

Rabarben har också kommit upp i en massa nu. Kanske skulle ta och göra en rabarberpaj i helgen? Vi har tagit bort blommorna som kommit upp med rabarbern också, fick ju tips av er här på bloggen förra året att man skulle ta bort dom direkt 🙂 Ni är så förbaskat gulliga som tipsar mig om allt. Det uppskattar jag mycket ♥

Jag fick höra så patetiska saker häromdagen. Ja ni vet ju mellan varven att det påstås både det ena och det andra om mig och om oss. Kära nån, kära nån! Vet ni, alla älskar skvaller ja så är det ju. Den ena säger det, och det andra säger så. Så finns det a l l t i d någon som alltid är oskyldig, och som vägrar inse sina egna fel och brister. Alla gör fel någon gång och så är det. Men skitsnack, förtal och hot det tar jag bannemej inte och när min familj blir lidande pga av strunt så blir jag galen! Det är sånt jag blir skitledsen över! När människor påstår en massa goja bara för att bara höja sig själva till skyarna och sedan är den största kappvändaren själv för att inte hamna i klaveret. Det kan jag tycka är orättvist, rent generellt så tror jag någonstans att man får dra åt sig öronen lite och tänka den som skriker högst, den som skvallrar mest och den som pratar mest är nog den som man ska akta sig för! För ni ska ju inte tro att den som pratar till er, inte kommer prata om er i nästa sekund. Jag kan bli så otroligt besviken på människor och om jag tycker något så står jag för det för jag är oftast brutalt ärlig och det kan ibland kanske inte vara den bästa egenskapen. Men sådan är jag, säger vad jag tycker. Men för den sakens skulle så kan jag också ändra mig och har lätt för att be om ursäkt om jag gjort något fel. Och det mina vänner är däremot en  väldigt bra egenskap.

Och nu ska jag inte späda på det här ytterligare, men jag vill rent generellt bara vädja om att människor över lag istället ska koncentrera sig på glada saker istället. Älskar mera, skratta mera och tänka mera positivt! Sedan jag valde att stoppa näthatet på min blogg så har det blivit ett mycket trevligare klimat här inne, visst håller ni med?

Men titta som tätt så kommer det fortfarande elaka troll som härjar här inne, det däremot ser inte ni som läser här. Jag vill inte att ni ska behöva ta det, jag vill ju att ni ska bli glada av att läsa här ♥ Inte bli ledsna pga av näthat och påverkade av andra människors olycka. Ibland kanske det slinker en och annan kommentar igenom men då plockas dom bort så fort som möjligt.

Ni kanske minns att jag var med i trolljägarna för några år sedan? Jag pratade med Strix i veckan och senare ikväll så kommer jag skriva lite mera om det.

Ta hand om er så länge, och sprid glädje!

Kram / Madeleine

9
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00