ANNONS

Bara idag! Det här vill ni inte missa…

/

Annonssamarbete tillsammans med Kidsbrandstore

Idag mina vänner ska jag tipsa er om någon bra! Jag ska nämligen få dela med mig av mina favoriter hos KidsBrandStore.se 🙂

Jag har handlat hos dom länge, ja i flera år. Älskar när man köpa fina kläder till bra priser. Just nu har KidsBrandStore presummersale på vissa av kläderna i butiken och de delar med sig av bra rabatter.

Men hur rackarns bra vore det inte om jag får dela med mig av en egen rabatt på ALLA kläderna! De som inte redan ingår i deras summerade. Tjohoo jo det är såklart supergrymt 😀 Jag har fixat så ni får 25% rabatt på alla de stora varumärkena! (de som inte redan är nedsatta) Om nu anger koden: madde25 när ni handlar! Klicka HÄR för att komma direkt till sidan!

Vi pratar om Gant, Sail racing, Ralph Lauren, Hilfiger, Adidas, Calvin Klein, Boss, Peak Performance och många många flera! Jag har länkat direkt till de ovanstående varumärkena som jag nämner här, så det är bara att ni klickar på namnet så kommer ni direkt dit.

Man kan göra riktiga kap så missa inte denna chansen, rabatten med koden gäller idag hela söndagen så passa på medan ni kan att få 25% rabatt på allt hos KidsBrandStore.se 

Här kommer lite inspirationsbilder ♥

Älskar att man kan få inspiration på deras hemsida också. Perfekt om man inte redan vet vad man är ute efter. Och hur snyggt är det inte att knyta en enkel tischa i midjan!

Jag ska köpa några Gant och Bosströjor till Engla-Freja, William och Adam.

Sail Racing är en annan favorit, Micke har mycket av detta märket faktiskt. Det är tidlöst och fräscht, funkar i alla lägen!

Den här klänningen från Ralph Lauren har jag beställt till Engla-Freja. Hade själv velat ha en likadan. De har också söta tischor med ankare på.

Hoppas ni hittar en massa fint nu och glöm inte koden: madde25 för att få 25% rabatt på ALLA kläder ♥

Kram / Madeleine

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00