Mitt i natten!

Mitt i natten, nästan midnatt. Mathilde har levt rövare, hon har två stora tänder i underkäken som är på väg upp. Lilla hjärtat vad synd jag tycker om henne. Hon somnade till i bilen när vi hade varit på plantagen och handlat ikväll (igår), och givetvis så blev det en perfekt powernap för henne. Oliver spelade fotboll med syskonen i trädgården och då piggnade Mathilde till men sen gjorde sig tänderna påminda igen.

Tillbaka igen efter en liten promenad och nu är klockan efter midnatt. Engla-Freja kom ner från övervåningen med huvudvärk 😩 Om jag bara kunde ta hennes smärta alltså. Faaans jävla skitvärk! Den är inte att leka med, inte alls som vanlig huvudvärk eller migrän. Den är enklast förklarad som fruktansvärd. Hon blir ibland så påverkad så att hon blir lite ”omtöcknad”. Hon vill slita ut ögat när det är som värst. Ni kan ju tänka er paniken och frustrationen man som förälder får då. Nästan så man ibland får hålla hennes händer i styr. Det blev trots allt inte riktigt så illa nu och det är jag glad över. Vi gick omkring lite och så fick hon passa på att andas in frisk luft.

Det blir nog en dag hemma imorgon. Engla-Freja blir så matt och trött efter huvudvärken.

Apropå huvudvärk, det kan man ju få när man druckit alkohol. Tur det händer väldigt sällan hehe. I söndags drack jag ett glas mousserande vin, kan inte minnas när det hände sist! Det var riktigt gott, och mysigt 💕

Trevligt att gå dejt på tu man hand och dricka rosa vin, det borde man kanske göra oftare?!

Nu sover hela huset och jag ska passa på att få några timmars sömn också.

Godnatt ❤️

 1. M skriver:

  Alltså! Jag förstår henne. Läkarna misstänkte/misstänker att jag också har den huvudsjukdomen. Jag blev inlagd på akuten och inget hjälpte, hur mycket morfin läkarna än gav mig. Jag är 22 år och kan inte hantera anfallen… Stackars Engla – Freja. Rädslan att få sådär ont är inte heller att leka med…

  Jag fick massa tyngre läkemedel utskrivet ..

  All styrka till henne!

 2. Lina skriver:

  Hej!
  Som ovan skriver. Har hon fått syrgas att ta hemma när den hemska huvudvärken kommer?
  En bekant har fått det med anledning av hortons….

 3. Ulrika skriver:

  Hur gammal är Viktor??

 4. Andrea skriver:

  Lilla hjärtat då!
  Tycker så synd om henne 😖
  Vill inte ens tänka den smärtan om ja tycker att min hemska migrän (med auora) är en jäkla värk lixom!

  Kram till Engla – Freja du är grym ❤️

 5. Lina skriver:

  Lider med er, att se sina barn lida på ett eller annat vis är det värsta som finns. Jag har uppfattat som att hennes huvudvärk ibland kan lindras utav frisk luft. Har ni fått testa syrgas någon gång när hon har ont? På sjukhus brukar man använda det som del av behandling. Ett lite tips bara 😊. Önskar er lycka till ☀️🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..