ANNONS

Mitt i natten!

/

Mitt i natten, nästan midnatt. Mathilde har levt rövare, hon har två stora tänder i underkäken som är på väg upp. Lilla hjärtat vad synd jag tycker om henne. Hon somnade till i bilen när vi hade varit på plantagen och handlat ikväll (igår), och givetvis så blev det en perfekt powernap för henne. Oliver spelade fotboll med syskonen i trädgården och då piggnade Mathilde till men sen gjorde sig tänderna påminda igen.

Tillbaka igen efter en liten promenad och nu är klockan efter midnatt. Engla-Freja kom ner från övervåningen med huvudvärk 😩 Om jag bara kunde ta hennes smärta alltså. Faaans jävla skitvärk! Den är inte att leka med, inte alls som vanlig huvudvärk eller migrän. Den är enklast förklarad som fruktansvärd. Hon blir ibland så påverkad så att hon blir lite ”omtöcknad”. Hon vill slita ut ögat när det är som värst. Ni kan ju tänka er paniken och frustrationen man som förälder får då. Nästan så man ibland får hålla hennes händer i styr. Det blev trots allt inte riktigt så illa nu och det är jag glad över. Vi gick omkring lite och så fick hon passa på att andas in frisk luft.

Det blir nog en dag hemma imorgon. Engla-Freja blir så matt och trött efter huvudvärken.

Apropå huvudvärk, det kan man ju få när man druckit alkohol. Tur det händer väldigt sällan hehe. I söndags drack jag ett glas mousserande vin, kan inte minnas när det hände sist! Det var riktigt gott, och mysigt 💕

Trevligt att gå dejt på tu man hand och dricka rosa vin, det borde man kanske göra oftare?!

Nu sover hela huset och jag ska passa på att få några timmars sömn också.

Godnatt ❤️

14
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00