ANNONS

Tänk vilken dröm…

/

Solen gömde sig precis bakom några moln och idag fläktar det mer än vad det gjort på några dagar, så jag passar på att greja lite med blommorna på altanen.

Jag skulle gjort det tidigare men vi har haft besök hela helgen så det har inte funnits tid. Helst av allt så skulle jag vilja ha en endaste stor blomoas, med en massa fina gröna växter och blommor. Tänk vilken dröm att kunna sitta där på semestern och bara ha det bra ♥

Det här är en bra bit på väg i alla fall. Gillar ni blommor? Har ni många? En annan sak jag tänkte på var att jag skulle vilja ha nya parasoll, två stora som täcker lite av insynen. Vi köpte ju ett på Ikea förra året, men det var inte alls bra. Foten i typ sten har liksom smulat sönder så parasollet lutar och det i sin tur gör att det hela blåser omkull vid minsta lilla vindpust. Inget bra alls! Så har ni några tips på bra och hållbara parasoll så får ni gärna hojta till 🙂

Nu ska jag fortsätta med det här projektet, men jag hoppas jag hinner titta in lite senare.

Jag ska ju också uppdatera er med det här som har med näthat att göra. Jag påbörjade ett inlägg men det blev inget bra. Kända bara att det tog sådan energi utav mig. Gör ett nytt försök så fort jag orkar att formulera mig.

Kram / Madeleine

4
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00