ANNONS

Spänd och förväntansfull! Och tjejerna är så stolta!

/

Hej där! Ledsen för att det blivit lite glest med inlägg här. Der har varit tyst i några dagar och det är ju inte likt mig. Men det beror på att det händer rackarns bra och roliga grejer just nu 😍😃 Jag är som ett litet barn på julafton, spänd och förväntansfull över att kunna visa er vad jag jobbat med ett tag.

Ni kommer få se ett helt nytt utseende på bloggen snart. Förhoppningsvis redan till helgen, wiiiii!

Vad har jag annars gjort under dessa två dagar som gått? Jo jag har helt och hållet gett trädgården all min uppmärksamhet. Rensat rabatter, planterat, och gjort fint. Det tar sin tid men det är också roligt.

Tjejerna har gått omkring i sina medaljer idag. Både Tuvis och Emmy har sprungit bamseloppet på dagis och de är så stolta ☺️

Nu måste jag försöka sova några timmar, klockan ringer tidigt imorgon 😘 Jobb i ottan väntar…

Kram /Madeleine

4
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00