Rara lilla unge ♥

Det här var den bästa födelsedagen jag någonsin haft! Den var så himla bra, den bästa mamma! 

Att hon bara säger så, det gör mig så glad. Jag som kände mig som världens sämsta mamma som inte hunnit blåsa upp alla ballonger och förbereda med vimplarna. Det gjorde ju absolut ingenting, för Tuvis var så tacksam för allt ändå. Snäll rara lilla unge 🖤

Vad vore jag utan alla barn? Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett annat liv. Lite rörigt ibland, men annars alldeles underbart.

Vi kanske inte är den traditionella kärnfamiljen. Men trots det så finns det så mycket kärlek. Alla barn har inte har samma pappa men vad gör det, vi har en pappa som alltid finns här när de andra inte gör det.

Idag ska jag iväg på ett litet fotouppdrag, så nu måste jag skynda mig på!

Kram / Madeleine

 

 1. Du och din underbara famlij❤️Var rädda om er man kan inte skydda sig mot allt,men man ska bry sig om varandra.Pussar och kramar är gratis❤️Kram

 2. Ja ens familj är ens kärastean har. Oavset hur konstrukturen ser ut <3

  Barn går ju inte på detaljerna vid kalas utan känslan som de har runt sig ger. Görs allt utav kärlek så älskar de det 😉

  Ha ett fint slut på helgen!!!

 3. Så fint inlägg, :).
  Jag mötte en granne idag jag inte träffat tidigare. Visade sig att hon och jag var väldigt lika i vårt tankesätt. Hon lektor på högskolan och jag lärare, vi kom in på mitt examensarbete jag skrev 2012 om: Barn i sorg, och hon ansåg att jag borde plugga vidare till magister. Har aldrig tänkt tanken tidigare, men kanske?

  Det som vi kom in på var; Vad är en familj? Just begreppet, vad är en familj. Alla ser vi så olika på den saken, för någon är familj ett hushåll med många barn, för en annan är det en ensam person nöjd med sin tillvaro.

  Jag tänkte på det du skriver här ovan om traditionell familj, vad det begreppet står för? Inte bara hos dig men för alla. Finns det verkligen traditionella familjer? Jag som är enbarnsmamma och varit ensamstående (men med en aktiv pappa i bilden, som jag även är vän med) är inte heller en traditionell familj. Men ändå älskar jag min tillvaro som blir bra utifrån vad jag anser vara familj för mig.

  Finns det ens traditionella familjer? Känns som jag började spinna på här, men tycker det är spännande, en familj är som jag ser det det vi skapar utifrån våra liv. 🙂

 4. kan du visa lite kort från trädgården, alla blommor du planterat? 🙂 älskar sånt, hehe! behöver lite inspo.

 5. Ja vad vore livet utan barn 😍 Dina barn är fantastiska och du är en underbar mamma till dom.
  Alla barn du har med Micke är så lika varandra 💐 Ni är en underbar familj som jag följt ända sen första avsnitten av familjen annorlunda 😀 Det känns som om man känner er på någotsett om du förstår vad jag menar.
  Du är även förutom att vara mamma väldigt duktig på inredning samt blommor vad som passar ihop 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..