Indiannamn, bada och ledord i livet!

Låt aldrig dessa dagar ta slut! Vilken underbar helg vi har haft ♥ Badat och firat och kalasat 🙂 Så har vi badat lite mera. Nu är sommaren här hörni! Visst är det väl helt underbart?

Mathilde är ingen badkruka direkt, hon gråter som en galning när hon inte får vara i vattnet. Bada-tills-man-stupar skulle vara hennes indiannamn hehe. När vi inte har badat hemma i poolen så har vi badat i Vättern. Och hör och häpna, idag har tom jag badat i Vättern. Den annars förbaskat kalla pölen (som många tycker) var varm idag. Japp det är sant, jag var i och badade flera gånger.

Nej jag är inte så känslig sådär, kan bada även fast det är lite kallt. Men idag var det faktiskt riktigt varmt. När vi kom hem igen så lagade jag mat och barnen hoppade i poolen igen, som om dom hade fått nog av att bada, skulle inte tro det!

Barnen fick vara uppe lite längre ikväll, jag trodde de skulle vara trötta efter dagen med allt bad men tji fick jag. Men det gjorde inte så mycket att de var uppe en stund längre. De spelade fotboll på baksidan. Micke kom på att vi hade en jordgubbstårta kvar sedan vi firade Tuvis. Så då firade vi en extra dag med tårta 🙂 Det blev visst ett par glas ”Jeanette” också minsann. Det är inte ofta jag dricker alkohol, men ibland är det gott.

Vet ni, jag har den senaste tiden blivit så mycket lugnare i mig själv. Gladare och mycket piggare. Det beror på att jag valt bort onödiga energitjuvar, ni vet sådant som drar ner en i skit. I efterhand såhär när man själv fått lite distans så nästan skäms man över att man inte gjort något åt det tidigare, och att man ens tillåtit det i ens liv. Det var länge sedan jag kände sådan befrielse. Glad, glad, glad!

Och det är just sådant man ska omge sig med – glädje! Då kan man känna lycka och det är en alldeles underbar känsla. Min träning, trots att den har/är väldigt tuff och jobbig ibland får mig trots allt efteråt att känna just den lyckan. Och träningen i det hela har varit som en sorts terapi när jag inte mått så bra. Och nu har den blivit ett av mina ”lyckopiller” 🙂 Jag blir glad, pigg och lycklig av det.

Så är det någon av er som läser här som kanske känner sig lite deppig, går igenom något jobbigt? Kanske en separation av något slag, känner sorg eller bara förlorat livsgnistan? – Börja träna! Rör på dig, gör av med energi för att efteråt kommer du få tillbaka sååå mycket glädje och måbra känslor. Även om du helst vill ligga under täcket och gråta så tvinga dig själv att komma iväg på promenader, lyft lite vikter och rör på dig. Jag vill nästan LOVA dig att du efter ett tag kommer känner förändring. En aha upplevelse!

Pratade med en väninna igår, en otroligt inspirerande kvinna som jag precis lärt känna. Eller ja vi har haft kontakt ett tag men inte på det sättet tidigare. Hon är också en influencer, känd i social media och vi har följt varandra länge men inte så privat som nu. Hon sa något som gjorde mig så barnsligt glad. Madde du är så jävla rolig, och alltid så positiv, det smittar av sig så att jag blir glad!  

Det där med att vara positiv är väl kanske lite av mitt ledord i livet tror jag. Allt ordnar sig alltid, hur det än blir ♥

Hoppas ni haft en minst lika bra helg! Och att nya veckan börjar bra 🙂

Kram / Madeleine

 

 1. Härlig inställning, jag har fått den bilden av dig med att du alltid är glad och positiv 🙂
  Härligt att det är sommarlov aaaalldeles strax och för lilltjejen är det bara 5 dagar kvar på förskolan sen har vi ett helt sommarlov framför oss 😀 Hoppas med att värmen stannar för det är ju perfekt att vara föräldraledig nu 😉

 2. Shit pommesfritts 😝 va glad jag blev av detta inlägget Madde. Detta med energi tjuvar fy fan rent ut sagt. Finns folk te allt. Skulle vilja Maila till dig ett lite mer privat mail om jag får vill säga, men vart skriver man då? Hoppas du hittar nå kul aktivitet i Dalarna som jag tipsade om tidigare. Ha det så gott i sommar värmen, själv bada jag för första gången på nått år i en som värme pool härom dagen, åh helsikke va kallt de va. Kram j

 3. Underbara positiva Madde! Jag blir så glad om hur du tänker jag håller också på att sålla bort energitjuvar som ger mig negativa vibbar,jag vill ha vänner som ger mig energi ej tar.Sitter just nu ute och tar en gofika med min kära sambo(han fyllde också år i fredags och vi firade med oxfilé och bea Såå gott) njut må gott av den underbara sommaren så hörs vi snart igen Kram😘

 4. Du är sån inspiration!
  Det där med energitjuvar skrev ja innan ett inlägg om, jag är så less på människor som beter sig så illa.

  Kul att lillan gillar att bada så mkt, det gör min Ofhelia med 💕

  Kram fina du

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..