Skräck! Enhörning och pool…

Igår hade vi skräckfilmskväll. Jag har alltid varit förtjust i skräckfilmer, varför vet jag inte. Micke däremot gillar det inte hehe. Han fick stå ut, och det fick Wille också tills han inte klarade av det mera. Willes flickvän Amanda var här också och de satt ihopkurade i ett hörn i soffan. Mamma måste vi tittade på den här skiten, kan vi inte kolla på typ sex and the city eller nått!!! Amanda skrattade åt Wille och sa att skräckfilm är spännande. Angelica (Victors ex) är också här hela helgen och hon gillar också skräckfilmer så vi var i alla fall tre som gillade filmvalet. Konstigt nog alla tjejer, killarna var skraja 🙂

Vi tittade på the conjuring, filmen bygger på en verklig historia om ett hemsökt hus. Det finns tre filmer så jag kanske ska tvinga Micke att se den andra filmen ikväll hehe. Och hur spännande är det inte när historier bygger på verkliga händelser. Jag bara älskart! Och att det finns liv ”på andra sidan” är jag helt övertygad om, likaså att de döda är med oss. Etthundra procent säkert eftersom jag känt av sådan aktivitet själv. Även om jag är realistisk och tror att allt har en vetenskaplig förklaring så finns det en del av mig som vet något annat. Oförklarligt, och flummigt jag vet!

Micke hade i alla fall gåshud ner på benen och han ville gärna inte att jag skulle lämna hans sida. Gillar ni skräckfilm? 

Imorse när vi vaknade så gosade Mathilde ner sig i soffan med sin frukostvällning. Tuvis var snabb och la sig bredvid, hon luktar så gott mamma! Jag vill aldrig att hon ska bli stor ♥

Vid något svagt tillfälle så lovade jag att blåsa upp Tuvis enhörning, dumt bara att vi inte hade någon pump som funkade. Bra att veta ändå är att lungorna funkar. Jag blev både yr och illamående efteråt, tecken på att jag har ett huvud också antar jag. Men uppblåst är den nu i alla fall. Bara en pool som saknas!

Drömmen är en pool, tänk att kunna sitta och bubbla i trädgården. Vi kikar runt lite och kanske ska vi börja med ett uppblåsbart spabad? Har ni erfarenheter av något sådant? Vilket är bäst? Vilket ska man ha? Eller ska man slå på stort på en gång och köpa ett rejält? Det skulle vara väldigt härligt, vardagslyx som skulle sätta guldkant på tillvaron.

Enhörningen gjorde succé, nu vill barnen åk till stranden. Engla-Freja kom precis innanför dörren tillsammans med sin kompis Ella som hon sovit över hos inatt. Adam är på Kolmården tillsammans med sina kusiner och tittar på djur och åker karuseller.

Nu ska vi ta en promenad och heja på tjejerna som cyklar tjejvättern!

Kram / Madeleine

 1. Mathilde är sååå lik sina systrar!
  Roligt att se hur hon utvecklas. Har en liten gosse som är exakt lika gammal, född samma dag! Hoppas ni får en härlig helg med skräckisar. Själv är det inte lönt att ens börja kolla. Sitter bara gömd bakom någonting och missar halva filmen haha

  1. Vad roligt att de är födda på samma dag ☺️ En härlig ålder nu tycke jag. Vill upptäcka och vara med på allt 😍😅

   Haha ja missa halva filmen är ju inte kul 🙈😂

 2. Hej!
  Härliga bilder👌🏽. Köp ett ordentligt spabadet direkt! Dom uppblåsbara går inte jämnföra. Ni kommer ha så härliga kvällar hela familjen jag lovar;). Och på morgonen är det det bästa som finns att glida ner i badet innan resten av familjen vaknat och höra alla fåglar. Mitt val är Viskan spa. Men finns både billigare och dyrare på marknaden. Lycka till med letandet!

  1. Ja det vore ju drömmen det 😍 Tänker att hela familjen skulle ha så mycket nöje med ett spabad 💦😍 Ska kika på det du tipsade om! Tack för tipset 😃

 3. Jag är galen i skräckfilmer. Precis som du, så blir jag helt till mig när dom är verklighetsbaserade! Har du sett ”Blair Witch Project”?

 4. Jag älskade skräck som ung. Men sedan blev jag mer öppen för det övernaturliga och då var det inte lika roligt längre. Älskar dock Exorcisten. Men jag är mer för Det okända(Tycker Terry, Lena och Vendela är bäst) och såpor (läs Hem till gården haha). Sen tycker jag att skräckisar kan bli riktigt löjliga också och då är de så värdelösa.
  Mina föräldrar har pool som de har nergrävd i sin trädgård. Det är dock mycket jobb men de har haft den i 10 år nu. Helt galet. Den är populär bland barn och barnbarn när det är fint väder. Önskar vi hade en trädgård med hus och pool när det har varit sådant väder vi haft nu.
  Önskar er lycka till när ni väl skaffar en.

  Ha en fortsatt fin helg. Kramar från Malmö.

 5. Intexpool med 107 el 122 cm höjd. Då har ni alla nytta av den. Småbarnen får har flyväst/puffar då den blir djup men jag lovar, peeeerfekt 😊
  Otroligt lättskött.

  Filterpump, klor, stickor och flockmedel så klarar ni hela säsongen.

  Vi har småbarn och större tonåringar, plus vi vuxna. ALLA älskar poolen.

  Om ni inte ska ha nergrävt då.

  Men kolla det, inge krångel. Se bara till och fixa underarbetet ordentligt!

 6. Halloj

  Vi är ju inne på vår andra modell av Layz spa och älskar det. Anledningen till att vi köpte ett uppblåsbart var att vi ville testa om vi ens gillar att bubbla. Nu vet vi att vi gör det, men att vi inte alls har lust att gå ut och bubbla på kvällarna sen när det blir kallt, så det här passar oss perfekt just nu. Kom och titta på det om du har lust! //GrannCamilla

  1. Jag kommer gärna och tittar på det 😀🙏🏼 Jag är så sugen på ett spabad, tror vi skulle ha så mycket nöje med det 😍 Tar ni ner badet på vintern och blåster upp det igen på sommaren? Är det ”tåligt”?

   1. Vi har ett sånt spa som bara ska stå ute när det sommar/höst, så länge det är frostfritt! Men det finns ju såna som kan stå ute året om. Linda uppe i Lejonhuset har ett sånt!
    Vårt är riktigt stadigt, inga problem att sitta på kanten!
    Du är välkommen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..