Hjärnkontoret, snortant och inspiration!

Här har jag hängt sedan jag vaknade imorse. Bytte från sängen till soffan. Känner mig helt sänkt. Försöker boosta mig med allt möjligt, te och vitaminer. Näsdroppar och panodil, hoppas det går över snabbt! Hur mycket kan en människa snyta sig egentligen? Hur mycket snor kan det rymma i en människokropp? Vore kanske en fråga för teveprogrammet hjärnkontoret som mina bra tittar mycket på.

Adam är också hemma idag, han började frysa igårkväll och fick frossa. Han har också legat nerbäddad i soffan med mig sedan vi vaknade. Inte alltid lätt att få ihop det med alla barn när man själv inte mår bra. Mathilde, EmmyLou och Tuvis har ju rockat järnet här hemma. Jag har försökt stilla dom med lite film och frukt från soffan. Det har gått sådär. Önskar att klockan vill springa iväg nu så Micke kommer hem från jobbet. Han skulle ju kunna vabba men då blir det tyvärr inte så muntra miner på jobbet, speciellt inte eftersom han var hemma förra veckan också med förkylda barn. Det är bara för mamman i huset att bita ihop!

Gillar ni min William Morrisbricka? Jag köpte den på nätet. Är ni nyfikna så är det bara att googla så kommer det upp en massa fina förslag på brickor.

Hittade lite gamla bilder med brickan, köpte ju även glasundelägg i samma. Jättesöta.

Har suttit och kikat på inspiration till vardagsrummet. Jag vill göra om allting, få inte mera jordiga och varma toner till det lite kalla som vi nu har. Det enda jag har att gå efter är en väldigt fin matta som jag har. Har inte velat ta fram den ännu eftersom jag är så rädd om den. Tänker att jag passar på nu när vi gör om vardagsrummet lite. Den är grå/blå och visst skulle väl jordiga toner som beiget och brunt passa till det?

Inredningsmagasin är perfekt, så roligt att bara sitta och bläddra och få inspo. Och kolla här vad som dök upp i tidningen 😀 Ett helt upplägg med bara en massa härliga pooler. Det måste vara ett sign hehehe! Så drömmer jag lite mera om ett spabad…

Har fått lite bra tips på alternativa spabad. Sådana uppblåsbara som ska vara riktigt bra. Vi får se vad det blir, om det blir. Men jag önskar att vi kunde investera i ett sådant.

Nu ringde precis Engla-Freja och ville bli hämtad på skolan så det är bara för snortanten att packa in alla i bilen och hämta henne. Kalla mig fjantig men jag vill inte att hon ska gå själv genom hela stan själv. Hade hon haft cykel så hade det varit en annan sak, men att gå själv vill jag inte.

Vi hörs senare!

LOADING..