Ta in sommaren, gnällkärring och mycket att se framemot…

Godkväll! Hur har ni det? Har det regnat och åskat något hos er kanske? I Linköping har det blivit översvämning och åskat som sjutton, trodde ett tag att det var på väg hit till oss i Motala men det verkar som om vi klarar oss för ni strålar solen igen.

Jag hade tänkt titta in här i morse men jag var totalt slut efter natten. Mathilde fick febrig och hon höll mig vaken inatt, och min näsa gjorde det omöjligt att andas. Pratade med en vännina när jag vaknade, hon undrade om jag hade druckit whiskey? Men nej, jag dricker bara bubblig dricka ur fina flaskor hehehe. Efter lite te och annat så rättade rösten till sig lite. Men aaaah vad jag tycker det här är drygt! Vill inte vara sjuk mitt i sommaren, orkar inte gå ut heller 🙁

Eftersom jag inte kan gå ut så tog jag in lite av sommaren. Jag älskar pioner, jag kommer ju på mig själv med att älska alla gröna växter och vackra blommor. Men det finns en blomma som jag inte är så förtjust i och det är gerbera. Jag vet inte varför men jag kopplar ihop den blomman med slutet på nittiotalet början av tjugohundratalet och mörk orange eller mörk terracotta tapet. Man skulle ha det då, det var sååå inne! Jag hade det i ett vardagsrum när jag bodde ihop med Olivers pappa, jag minns så väl när vi hade satt upp de nya tapeterna och var så sjukt nöjda över dom haha. Men efter ett tag så kändes det som om rummet krympte. Läskigt. Så skulle man ha blommor i plast, gerbera. Det är därför jag inte gillar den blomman. Fy sjutton det kryper i kroppen på mig. Men som allt annat så kommer det säkert komma tillbaka och bli populärt igen eller vad tror ni? Ljus terracotta är däremot superfint, det behöver inte vara långt mellan vad man gillar och inte gillar 🙂

Usch känner mig bitter och tråkig av den här envisa skiten som härjar. Efter natten som var så tyckte jag Micke kunde vabba för att jag var helt slut, alltså vi är väl två om barnen!? Jag ni kan höra mig va? Som en tjurig kärring haha. Äsch jag är väl lite gnällig bara och det får man vara, i alla fall en kvart om dagen! Det säger supernettan (Angelicas mamma) och hon vet allt!

Imorgon är det skolavslutning och om inga under skett hittills så lär dom väl inte ske tills imorgon heller, så då kommer jag missa allt. Det gör mig lite extra ledsen.

Nej nu får jag rycka upp mig, har ju så mycket att se framemot närmaste veckorna. Vi har bestämt oss för att bli med utomhusspa ♥ Det ni!

Nu ropar Micke utifrån vart ska du ha trääät? Ska jag bara hugga avet ällä ska du flyttaaaat? Bäst jag tittar ut tror jag 😀

Kram / Madeleine

 

 

 1. Jag som bor i Linköping kan säga att det inte var något vidare cykelväder idag hem från jobbet. Var plaskblöt när jag kom hem😂

  1. Åh herregud neeej 🙈😂 Hur gick det? Kunde du ens cykla i allt vatten? Det blev ju likadant här i Motala för ett par år sedan, så många hus som blev förstörda och behövde renoveras efter den översvämningen 😬

 2. Nej så trist att missa skolavslutningen, det är ju så fint. Min stora tjej slutar 6an och vi kommer ju va helt rödgråtna för det kommer va så sorgligt. Jag har redan förberett Tuva på att vi kommer vara ledsna så hon inte får en chock haha.
  Hoppas du sover bort skiten inatt!!

  1. Men usch ja 😫😥 Det är så ledsamt. Hoppas jag vaknar upp som en ny människa imorgon ✊🏼 Men åh slutar stora tjejen 6an, vad fort det går! Glöm inte ta med näsdukarna 😍❤️

   Tack!

  1. Han har så mycket på jobbet nu och sen är det väl det faktum att han går på semestern om 2 dagar. Då kan jag väl kanske stå ut eller nått 😂😅

   Tack snälla 🙏🏼

 3. Haha, mamma, min älskade mamma! ” en kvart om dagen, sagt är sagt” <3 hahaha!
  Älsksr pionerna, mina har inte slagit ut sådär ännu. O du, en Sak till. Tack för att du finns! Glöm för fan aldrig dä<3 häpåre!

  1. Sagt är sagt 🙃😁 Visst är pionerna vackra 😍 älskar dom! Öhh tack själv hörru, för att du finns osv 😘 Adjöken!

 4. Hej! Förbaskade skit att influensan ej vill ge sig, förstår att du blir frustrerad när man vill så mycket och ej orkar😢men ge ej opp snart skiner solen igen🌞och allt känns bra. Vi fick jättelite regn knappt så det märktes men helt plötsligt blev det så kallt på kvällarna bara att krypa in i en filt och chilla framför tv’n.Krya på er och må så gott det går😘🌸🍃

 5. Hej Madde, vi är ett kompisgäng (fyra vuxna) som funderar att se på GES i Vadstena slott lördagen den 14 juli. Vi funderar på att boka boende i Motala och åka kollektivt till Vadstena men vad gör man i Motala om man vill ha lite trevligt fredag kväll och lördag på dagen?
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..