Man kan inte bli annat än glad när man ser dem här två! 

Vilken natt. Somnade ovanligt tidigt igår efter att vi kom hem från mormor och morfar. Vi hade tänkt att fira Oliver egentligen, men fick skjuta på det tills på söndag istället.

Mathilde hann bli övertrött tills vi kom hem och eftersom hon är så himla mammig så jag fick krypa ner och lägga mig bredvid henne. Det tog ett tag men sen somnade vi, båda två dom klubbade sälar. Vet att Micke kom in och sa ska du också sova nu? Jag mumlade nog nejdå jag kommer snart, men det gjorde jag ju inte. Det var kört hehe!

Men sen efter tre någon gång så vaknade jag av att Mathilde började snurra och EmmyLou hade ont i sin kind sa hon. Kinden tänkte jag? Fumlade omkring efter mobilen så jag kunde lysa och se vad som var fatt, men det syntes ingenting. Tittade i munnen, tänkte om det var någon tand som krånglade? Men jag såg ingenting. Försökte trösta och få henne att somna om så inte Mathilde skulle vakna till men EmmyLou kom inte till ro och klagade på smärta. Vi måste åka till doktorn mamma! Lilla hjärtat, så säger inte ett snart fyra år gammalt barn om de inte har riktigt ont. Jag kände lite bakom örat på henne och hon sa att det gjorde ont där också, så kanske var det örat som bråkade? Hur som helst så gick jag upp och hämtade panodil och dricka till henne, och efter en stund efter att hon fått det så kunde hon till slut somna om.

Jag själv fick några timmars sömn innan Buster väckte mig straxt efter sju och ville gå ut på promenad. Snälla Burre om en stund, jag måste bara få sova en stund till 😩 Jo tjena, skulle inte tro det! Det var bara att kliva upp och ta tag i det. Han drog en snabb pink sen gjorde han piruetter och ville leka. För fasen Burre, tvinga du upp mig för detta!!! Ja det gjorde han ju, men jag tjurade ihop och gick in och satte på en stor kanna kaffe i min bitterhet. Strax efter vaknade både Mathilde och EmmyLou. Vi satte på Vaina och kröp ner i soffan brevid Tuvis, Adam och Engla-Freja som sovit på soffan eftersom det varit så varmt på övervåningen. På nedervåningen är det behagligt för att vi satt på AC’n.

EmmyLou har inte ont någonstans nu säger hon, jag klämde bakom örat och kände på kinden men nej inte alls något ont längre. Konstigt, kanske bara var något tillfälligt? Hoppas det. Hon somnade om i soffan igen så vi får väl se vad hon säger när hon vaknar nästa gång.

Jag har hunnit dricka tre koppar kaffe med mjölk, och tusen gäspar senare så skulle jag inte alls ha något emot att ta en tupplur nu. Men hela huset är vaket och Micke har åkt till skogen med sin kompis.  Så nu är det bara för mig att piggna till.

Måste visa er några bilder som jag tog Mathilde och Leona häromdagen. Så himla roligt att se hur de kommunicerar med varandra trots att ingen av dom kan prata. Det påminner mig om när tvillingarna var små, då kunde man sitta och titta på dom i flera timmar och roas över hur söta de var ♥

Sötnosarna, man kan inte bli annat än glad när man ser dem här två!

Nu ska jag göra någon nytta här hemma tänkte jag, gå ut och vattna blommorna och kanske klippa gräset och Mathilde behagar att sitta i sin vagn en liten stund.

Hoppas ni får en fin dag! Vi hörs senare…

P&K / Madeleine

 1. Så söta små tjejer❤ Du får göra som jag, leva på hoppet att nästa natt blir bättre. Fast jag ammar varannan timme FORTFARANDE så jag lever på hoppet haha

 2. Du som skriver så mycket och säger att du älskar att skriva, borde verkligen lära dig skillnaden mellan ”de” och ”dem”.
  Om du känner dig osäker på vad som är rätt – satsa på ”de”. I 90 procent av fallen är ”de” rätt, så oddsen är på din sida om du väljer ”de” istället för ”dem”. Skulle det ändå vara fel så uppfattas ändå ett felaktigt ”de” av de flesta som mindre störande än ett felaktigt ”dem”.

  1. Tack för tipset ordpolisen 🙂 Tur detta inte är en bok som ska gå ut i tryck, för då skulle väl folk snurra sig i ren frustration över mina skrivfel heheh!

   1. Folk stör sig på mina ”dem” oxå. Jag tackar för tipsen och förklaringarna om när de och dem ska användas men tycks aldrig lära mig ändå. Dax för andra att acceptera att man helt enkel är usel på vissa saker bara 😉

    1. Hej!
     Haha, ja min grej är fjärrkontroller…ingen idé att försöka lära sig vilken som styr vad…
     Likna de/dem till jag/dig, eller han/mig, och ha en liten mening som mall! DE är subjekt och DEM är objekt om vi ska ange begreppen…T ex
     ”Jag ser dig” eller ”Han svarar mig” följer samma princip som ”De ser dem”. I talspråk säger vi ju i regel ”dom” i båda fallen, så när det kommer till skrift blir det inte lätt att veta vilket.
     Ha en fin dag! Mvh Monica i Skara som läser o njuter av bloggen, men aldrig tidigare kommenterat

 3. Vilken tur att ”tåget har gått” för länge sen för bebisar.
  Jag är så ”ful” att jag tycker det är skönt att mina växt till sig och blivit vuxna och att barnbarnen också växer till sig.
  Visst, det ÄR väl lite sött med bebisar men visst går allt lättare och visst är allt roligare när de blir mer ”pratbara”.
  Har aldrig känt en större kärlek än den till mina barn och barnbarn men jag vet inte, kanske är det nåt fel på mig, för bebisar säger mig inget och ger mig inget sug eller längtan.

   1. Vadå ”konstig”.
    Jag har älskat mina barn och barnbarn sen den dag de föddes så ibland kan mitt hjärta nästan brista.
    Men jag blir inte ”halledudanesåsötgalen! av bebisar.
    Måste man det?
    En del blir till sig, jag gör det inte.
    Är det nåt annat du vill veta?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..