Bada med ödlor!

För några dagar sedan var vi i Skänninge och badade. Williams flickvän Amanda och Engla-Freja ville hemskt gärna åka dit. Där finns det hopptorn och är väldigt varmt i vattnet. Jag har ”badat” här en gång tidigare och det var när vi sprang extreme run för två år sedan, då startade man just här.

Det var väldigt varmt i vattnet, varmare i vattnet än uppe på land faktiskt just denna dag.

Efter att vi badat en bra stund så gick Micke iväg med Mathilde till bryggan längst bort vid stranden. Där kryllade det av både stora och små ödlor, salamander heter de. Fy sjutton så skräckinjagande 😂 Tur jag inte såg de här ödlorna innan jag badade för då hade jag aldrig hoppat i. Jag som annars är så tuff tänker ni kanske nu, men nej ödlor ormar och allt som lever i vatten gör mig knäsvag och skitfeg!

Barnen däremot blev fascinerande över det lilla, jag menar det stora monstret. Tuvis tyckte tom att ödlan skulle få flytta med hem till oss. Skulle aldrig hända! Skulle aldrig få komma innanför mina dörrar! Men titta på dom en stund kan man ju.

Thildis började frysa, som tur va så hade jag tagit med varma tröjor ☺️ Och när vi väl blivit varma igen så kom solen fram och värmde så vi fick klä av oss.

Senare på kvällen fick Engla-Freja ont i örat, hon hade känt lite obehag redan dagen innan men inte så hon stördes av det. Men nu började det göra jätteont, och hela natten grät hon från och till. Dagen därpå blev det ett besök på vårdecentralen och mycket riktigt så konstaterade läkaren att hon hade öroninflammation. Pencillin och badförbud närmaste tiden, det är ju typiskt mitt i sommaren.

Nu känner hon sig bättre, men är inte bra. Tur det finns medicin att tillgå när man blir sjuk. Nu hoppas vi verkligen inte att flera av barnen blir sjuka.

Trots det här har vi hunnit med andra saker här hemma, det har gått i ett så jag har inte hunnit uppdatera er. Men vet ni, vi har en ny kille här hemma 😄 visar er om en stund så fort jag lagt in bilderna.

Hörs snart!

 

LOADING..