Våran nya kille!

Vilken rysare det blev igår, såg ni fotbollen? Hela familjen var samlad inte så otippat kanske eftersom alla är fotbollstokiga. Vi var laddade redan från morgonen och väntade med spänning på att matchen skulle börja. VM blir en riktig familjefest 😀

Vilket landslag vi har, härliga kämpar! Stort GRATTIS Sverige 🙂 Matchen mellan England och Colombia var ju inte heller det minsta spännande, fy sjutton säger jag alltså. På lördag kommer jag ha ont i magen av nervositet när Sverige möter England.

Men nu så ska jag visa våran ”nya” kille. Som en del redan räknat ut efter mina instagraminlägg igår så är det Charlie jag pratar om. Nu har han klippt av sitt långa hår och donerat det till andra som förhoppningsvis får glädje av det ♥

Så här såg han ut innan…

Och undertiden, innan vi klippte så såg han ut såhär… Flätor i hela håret för att vi på bäst sätt skulle kunna skicka iväg håret.

Dags att klippa och alla syskonen ville vara med och hjälpa till 🙂 Tänk er själva att få klippa av de där långa flätorna. Jag ska erkänna att jag tyckte det var lite jobbigt. Charlie har ju alltid haft sitt långa hår, det har ju varit han på något sätt.

Men wow vilken kille som kom fram. En helt ny Charlie ♥ Fin oavsett kort eller långt hår. Han blev nog lite chockad när han fick se sig själv i spegeln första gången, men så nöjd han blev! Han gick och speglade sig hela tiden, kände och tog sig i nacken. Måste ju kännas väldigt ovanligt efter att ha haft så långt hår. Men visst passar han i kort frisyr 🙂

Och håret det har vi nu lagt i en påse och skickat iväg. Det var hans egna vilja, han såg på teve för länge länge sedan en pojke som skänkte  sitt hår och då bestämde han sig för att göra likadant.

Jag försökte ta en bild på de tre musketörerna, det gick sådär. Dans och flams och var roligare. Men de blev ju onekligen väldigt lika varandra. Charlie blev väldigt lik sin storebror Oliver på något sätt, men de alla har drag av varandra. Colin är mera lik Victor, fast Victor är den enda med annan ögonfärg. Alla har blå ögon förutom honom, han har mörka gröna ögon.

När man ser grabbarna bakifrån är det svårt att veta vem det är, jag har redan sagt Colin till Charlie flera gånger haha!

Tittar in senare.

Kram / Madeleine

LOADING..