Det gläder en medelålders kvinna ♥

Så blev man ett år äldre. Mycket har hänt på ett år, och jag skulle nog kunna gå med på att jag blivit både ett år klokare och rikare.

Hur gammal jag exakt har blivit är väl oväsentligt 😉 Äsch 36 + är väl ingen ålder? Hujedamej, halvvägs i livet kan man säga då. Känner mig mellan varven som en gammal kärring men annars tror jag nog att jag stannade vid 28 sådär hehe.

Jag blev väckt med vacker sång på morgonkvisten. Barnen sjöng det högsta de kunde, ett under att inte Mathilde vaknade som låg bredvid mig och sov.

Charlie och Micke grejade med jordgubbstårta, det var det enda som jag hade önskat mig. Inget går upp mot Mickes jordgubbstårta ♥

Mormor och morfar kom över, jag tyckte egentligen kanske att de skulle stannat hemma eftersom Adam och Engla-Freja har öroninflammation. Jag är så rädd för att mamma ska bli smittad av något, det räcker ju med att hon har leukemi. Hon är nedsatt i immunförsvaret och jag skulle inte förlåta mig själv om hon skulle få någon bacill av oss. Men nu har ju barnen ätit penicillin i några dagar och då smittar dom inte. Vi höll oss dessutom utomhus, inbillar mig att det är bättre.

Jag fick träningskläder av barnen och Micke, perfekt när semestern är över och jag ska lägga i en högre växel. Av mamma och Håkan fick jag en otroligt vacker glasros från Kosta Boda, en vacker duk från Kosta linnewäfveri och ett underbart glasäpple med belysning från Bergdala glasbruk. Presenter köpa när mamma och Håkan var på semester neråt åt i landet.

Världens bästa tårtbakare 🙂 De hade visst en liten jordgubbstjuv som ville vara med i baket. EmmyLou tjuvade en jordgubbe då och då och jag lovar vi märkte ingenting.

Födelsedagsmiddagen bestod av färskpotatis i folie och grillad kyckling. Håkan tyckte maten var magnifik. Roligt att kunna skämma bort gammelfolket lite.

En dejt för två ♥ Som i sällskapsresan, fast tvärtom. Nu är det inte morsan som övervakar utan dottern hehe.

Vi avslutade födelsedagen med att gå ner till lilla hamnen precis nedanför oss. Det ligger bara sådär några hundra meter nedanför vårt hus och där finns det en badbrygga. Vi bor verkligen i ett fantastsikt område här i Holm. Utsikt över hela staden, centralt och nära till vattnet.

William och Amanda ♥

Efter det gick vi hem och grillade korv och hade pusskalas.

Många som undrat över klänningen, jag roffade åt mig den förra sommaren på rean. Tror det var på BikBok i Linköping. Den kostade 99 kr om jag inte minns fel.

Har letat efter den eftersom jag gärna velat haft den i flera färger om det funnits, men utan framgång. Rackarns också.

Hade den på mig förra året när jag fyllde år också. Då fick jag en smeg brödrost, och den har använts flitigt!

Och titta en liten Mathilde, herregud så pluttig hon var då! Enda skillnaden på då och nu, Mathilde var bara fyra månader och jag vägde sådär tio kilo mera. Jag hade också en mindre charmig utväxt än vad jag har idag hahaha. Men jag borde ta tag i mig själv, ska bara orka också. Det är ju för tusan semester 😉

Tack för alla fina grattishälsningar, det gläder en medelålders kvinna ♥

Kram / Madeleine

 

 1. Du raljerar och skryter med fina bilder
  Som vanligt !
  Men klänningen sitter inte bra.
  Fast klänningen är FIN!
  Du vill ha
  Mickes tårta
  Men undrar hur mycket av den tårtan som ÄR hans när du med ditt kontrollbehov fotar allt?

  1. Hoppsan hejsan tant M, här var vi jäflars på rivigt humör haha 😂 Det härligt, jag gillar dina uppmuntrande och friska kommentarer!

   Annars då? Går bilen bra?

   Puss på dig, hoppas du får en fin lördag 😘

 2. Åååh vilken vacker klänning! Du är jättefin! Men medelålders, nä nä inte än. Du är ju inte ens 40😄 Jag ska också baka en jordgubbstårta idag, eller ja 3 st. Vi barn, pappa och släkt ska överraska min mamma som fyller 70 i september men vi ska ha kalaset idag. Hon anar inte ett jota och det ska bli så kul. Vad fint att William har en flickvän, ungdomens förälskelse va speciell😃 Hoppas ni får en fin helg! Kram

 3. Stort grattis i efterskott :). Jag bryr mig inte om att jag blir äldre, enda gången jag haft åldersnoja var när jag var nitton. Men det kan ha berott på att jag mådde psykiskt dåligt, hade en blodpropp, hoppat av gymnasiet och stod utan jobb och inte riktigt visste var och vad jag ville med livet.

  Känslan försvann när jag blev gravid mot slutet av mitt nittonåriga liv. Som att pusslet liksom föll på plats :). Jag försöker tänka att varje dag är en gåva, och tar vara på varje dag och år jag får leva. Däremot vet jag inte hur det kommer kännas när jag är 39 om 5 år. Min pappa dog i en bilolycka när han var 39, och det kanske drar upp lite känslor hos mig då. Men det vet jag inte ännu :).

 4. Jädrar vad du klär i rött.Skitsnygg klänning.
  Jag är 52 & har inte haft klänning sen jag var 7 år typ…Men jag har inspirerats av dig & använder numera klännigar & trivs dessutom i det..Så Tack till dig💗💗💗

  1. Men åh tack Majsan! Så himla glad jag blir 😀

   Men så roligt Majsan, visst är det väl bekvämt och snyggt med klänning!? Och jag är helt säker på att du är pangsnygg i klänning också 😀 <3

  1. Hej Lotta, jodå om rätt hus dyker upp så… Men vi trivs ju alldeles fantastiskt här, men vi skulle vilja ha större. Den dagen om den kommer, när jag flyttar härifrån så kommer jag gråta en skvätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..