semestermood!

Inne i en hel fantastisk sommarbubbla. Semestermood delux. Koncentrerar mig enbart på att inte göra ett skit, ja med betoning på skit. Fasen vad vi röjer Holmsvägen 14 på skit. Hur mycket kan man ha tänker jag?! Bra att ha till kalla kriget om det kommer nått sådant i framtiden. Men förutom det så har vi det bara skönt. Solar och badar.

Jag uppdaterar inte lika mycket just nu med anledning av ovanstående – semestermood.

O Barnen uppskattar en närvarande förälder och jag vägrar vara den där mamman som måste uppdatera  social media i varje steg jag tar. Nu är det barnen, familjen och mig själv som får fokus hela tiden.

Men imorgon står det jobb på schemat. Inte hela dagen, utan bara en stund på förmiddagen. Efter Tuvis bus ikväll så vet i sjutton om jag kommer ta mig upp i tid. Men nu sover alla så då ska jag med passa på att få några timmars sömn.

Vi kan väl höras till morgonkaffet igen?

Kram / Madeleine

  1. Vet du om att man inte kan se hela inläggen längre på bloglovin? Det gäller även Magdalena Graaf och Trettonbarnsmammans bloggar. Samma portal?

    1. Hej Carina, tack för infon. Jag vi är på samma portal, ska ta upp det med IT 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..