Är det sommarlov så är det!

Annonssamarbete tillsammans med coolest.se 

God lunch! Victor väckte mig imorse, han börjar ju jobba innan tuppen är uppe och kommer hem skapligt på morgonen. Tjejerna var uppe på tok för länge igår, en liten middagslur för sent på eftermiddagen så är det kört sen. Det är sådant man får lida för när man tycker det är ganska skönt att få den där stunden på dagen när barnen sover. Rackarns också, men är det sommarlov så är det 🙂

Kaffet var klart strax efter nio imorse och då knuffade Victor på mig öh morsan kan du skjutsa mig till jobbet snart? Just det, det hade jag lovat ja. Han jobbar på två ställen nu och jag lovade honom igår att jag skulle skjutsa honom. Jag hade säkert kunnat sova en stund till men samtidigt är det skönt att komma upp i någorlunda tid.

Vi började morgonen som alltid, det har blivit en rutin. Kaffe och frukost på altenen och sen ett dopp i våran lilla bubbelkopp. Verkligen den absolut bästa investering till hela familjen – vi älskar den ♥ Och så avkopplande att bara kunna krypa ner en liten stund på kvällen när barnen kommer i säng i tid haha 😉

Jag har fått till mig att många av er använt rabattkoden hos coolest.se så himla roligt! Visst är spabadet bara sååå härligt! Många har också undrat hur länge koden gäller och jag kan glädja er med att berätta att den kommer att gälla hela augusti ut wohoooo 😀 Är ni också  sugna på ett alldeles eget utespa som ni kan använda året om så kan ni alltså använda koden: madeleine20 och få 20 % rabatt på ett helt köp hos coolest.se klicka HÄR för att komma direkt till sidan!

På kvällen är det också extra härligt eftersom alla lampor förhöjer stämningen.

Min mamma undrade just om man kan bubbla ihjäl sig hehe. Nja inte alls, önskar att hon kunde prova själv lilla mamsen ♥ Det skulle hjälpa hennes onda leder och rygg.

Just nu är Micke iväg med en kille i jaktlaget och hämtar spillvirke som de ska bygga jakttorn av. Men sen ska vi iväg på en liten utflykt, och ikväll ska vi köra en liten LIVE på Instagram tillsammans om jag får Micke att gå med på det.

Hörs senare, ta hand om er så länge!

Kram / Madeleine

 

 

 

  1. Klippet/filmen finns här på bloggen lite längre ner 😃 Men jag kan uppdatera bloggen och klistra in klippet i inlägget här 🙏🏼

 1. Hej, skulle vilja veta mer om polen.
  Hur gör man med polen på vintern? Ska den packas undan och förvaras inomhus eller kan man ha den utomhus året runt. Hur mkt kyla klarar polen? Bor i Norrland.
  Kan du berätta lite om hur den ska skötas tex rengöras och hur ofta.
  Vad säger tillverkaren om beräknad livslängd?
  Tacksam för svar.

  1. Polen klarar kyla otroligt bra😜 Vad poolen klarar kan du nog läsa om på coolest.se annars så mailar du dina frågor direkt till dom👍🏻

  2. Jag är en liten bitter människa utan ordförråd! Oftast borde jag nog hålla käften men
   Jag vräker ur mig saker utan att tänka mig för!

   Så jag ska nog inte kommentera här mera.

   1. Oj Marlen det låter inget bra, men skönt att du kommit till insikt med det i alla fall 😀

    Ha en fortsatt trevlig dag ☺️

  3. Hej Nora, jag har bloggat om spabadet tidigare. Om du vill kan du scrolla ner lite och läsa det också 🙂

   Mspa går att använda året om och den klara ner till -30 grader. Annars kan man ju självklart packa undan den på vinter om man inte vill använda den då.

   Det finns olika kem som man använder för att hålla poolen fräsch, exempelvis klor. Man ska också vara noga med att duscha innan man bubblar eftersom man har mycket ”skit” på kroppen. Vi är många dom badar i den och våran pool har hållt sig fin bara vi varit noga med det. Enligt rekommendation så bör man byta vatten ca 3-4 ggr per år i alla fall. Och sköter man poolen så håller den sig bra. Tips är att köpa till pH stickor så man kan kontrollera vattnet.

   Du hittar mycket och bra info på coolest.se hemsida ☺️👏🏼

   Hoppas svaren hjälper dig lite!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..