Vi behöver all hjälp vi kan få! Snälla mejla om ni kan hjälpa till!

Jag vet inte om ni märkt av att det varit lite strul med att komma in bloggen? Jag fick nämligen meddelande om alla inte kunde komma in igårkväll, och när jag skulle uppdatera bloggen och trycka på publicera så snurrade bara sidan. Så jag antar att det kanske var något tillfälligt strul.

Men nu verkar det funka 🙂 Jag var upptagen på att svara på en massa frågor på instastory, den nya frågfunktion vare ju superkul! Smidigt att kunna ha en frågestund och kunna svara på allas frågor snabbt och enkelt. Jag ska erkänna att jag inte hann att svara på alla frågor dock, jag tänkte bara som snabbast prova och tänkte inte på att det skulle komma så många frågor. Jag får helt enkelt ha en ny frågestund när jag är mera förberedd.

Vi bubblade lite igår, avkopplande. Bilderna talar för sig själva. Charlie myste med sin pappa, tränade på att flyta. Visst ser det härligt ut?

Jag har redan sagt det så många gånger och kan säga det tusen gånger till, det här spabadet är så jäkla underbart! En fantastisk vardagslyx som förhöjer tillvaron med avkoppling för både kropp och själ!

Rent spontant så tänker jag att det här spabadet skulle kunna vara väldigt bra terapi av många olika anledningar och för väldigt många människor.

EmmyLou tyckte det såg roligt ut när Charlie tränade på att flyta. Han blev ju så avslappnad så han höll på att somna.

Har ni sett min fina svartöga, visst heter det så? De var tre små plantor från början och nu har den helt och hållet exploderat. Min fråga är nu till er som har gröna fingrar, kan man övervintra dessa? Eller är det som jag googlat, att de bara är ettåriga och dör? Tänker om jag skulle försöka att sköta om den till nästa vår och sommar? Vad tror ni? Eller ni som vet?

Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad som ska få växa upp runt  paviljongen. Skulle vilja ha något som är grönt året om, eller ja men som inte blir visset under hösten och vintern. Så man skulle kunna ha det mera ombonat även när det blir kallt. Förstår ni hur jag tänker?

Någon växt som kan växa runt om här (se bild nedan). Ni har ju redan gett mig nära förslag, och om ni vill så får ni ge mina flera 🙂 Ska nog kanske ringa min faster Kerstin i Påskallavik, hon är ju proffs på sånt här.

Idag har Micke varit med Angelica och tittat på lägenhet. En etta här i Motala. Jag hoppas så in i sjutton att hon får den! Ber till högre makter att hon kan få den så hon äntligen kan få en nystart i närheten av oss. Och med det också sätta punkt för allt jobbigt hon varit med om i staden intill oss. Hon har nämligen en lägenhet i Vadstena, hon bodde i Vadstena eller ja utanför Vadstena sedan hon var liten i fosterfamiljen och därav så blev hon placerad i lägenhet i samma stad av socialen. Kan nog räkna på en hand hur många gånger hon varit i den lägenheten, så det var ingen bra ide. Så håll alla era tummar att hon får den här lägenheten! Just nu är det ju bostadsbrist, och inte alls lätt att få tag i en lägenhet, dessutom var det flera som var och tittade på den. Så förutsättningarna kanske inte är superbra 🙁 Men vi stöttar henne och gör allt vi kan för hjälpa. Angelicas LVU går ut snart och då kommer jag stå på trappan och räkna ner tills vi får hämta hem henne! Hon måste hem NU!

Oddsen kanske inte är så stora men jag chansar och frågar er – har jag någon som läser här som vet om någon ledig lägenhet i Motala, en etta eller tvåa så får ni väldigt gärna kontakta mig på mejlen madeleineilmrud@hotmail.se Tack snälla på förhand ♥ Vi behöver all hjälp vi kan få!

Nu ska vi åka till stranden och ta oss ett kvälldopp, men jag tittar in senare! Då ska jag visa er en fin bild jag tog på Mathilde idag när hon fick agera modell ♥

Kram / Madeleine

LOADING..