ANNONS

Har ni bra tips på måsten när vi ändå åker dit?

/

En lugn och mysig morgon i villan uppe i holm. Barnen tog sina täcken och kröp ner i soffan framför teven. Toffie jublande när barnen vaknade sen kröp hon ner hos lillmatte EmmyLou ♥

Igår var jag och barnen ute i trädgården och grejade. Vattnade blommorna, rensade ogräs och plockade iordning lite. Mellan varven så gick vi in och kylde ner oss, tack gud för våra ac! Sen gick vi ut och körde lite till och slängde oss i poolen.

På kvällen åkte vi hem till mormor, hon mådde inte alls bra. Stackars min lilla mamma. Värmen kan vara otroligt jobbig för kroniskt sjuka, gamla och gravida. Tycker så synd om alla er som mår dåligt just nu.

Gör ont i hjärtat att se mamma ha ont av smärta. Fan vad jag hatar cancer! Barnen fick en sommarpresent av mormor och morfar igår, en popcornmaskin. Ni kan ju tänker er barnens lycka 😀 De ville testa på en gång men vi bromsade och sa att vi skulle göra det idag stället. Nu har dom tjatat på mig sedan efter frukost hehe.

Jag själv gillar inte popcorn, det fastnar i tänderna och lukten kan få mig lite lätt illamående. Föråt mig på popcorn hemma hos min barndomskompis Linda när jag var liten. Vi åt popcorn med smör på en hel kväll sen kräktes jag. Det sitter fortfarande i. Tänk att man har saker som sätter sig på hjärnan. Men barnen gillar det och då får jag stå ut 🙂

Igår satte jag mig på verandan en stund och njöt av solnedgången. Skönt att bara vara, ta några djupa andetag och ladda på med ny energi. Tystnaden är underbar ibland.

(och för alla som undrar om dessa lampor, de är köpte på Ikea för två år sedan) 

Lite som yoga för själen, eller jag antar det. Jag skulle verkligen vilja börja med yoga, tror det skulle göra mig gott.

Vi har bokat in några småutflykter nu kommande veckor. Det ska också bli skönt att komma hemifrån lite. Vi har en överraskning till barnen, kanske lite otippat att just barnen vill åka dit men vi ska faktiskt åka till gekås och bo i stuga i några dagar. Sist jag och Micke åkte dit så blev barnen lite sura på oss att de inte fick följa med så denna gång bestämde vi att vi åker nästan hela familjen (hujedamej). Väl där ska vi besöka lite olika saker som kommer bli spännande 🙂

Det jag vet redan nu att jag ska köpa är en spikmatta, men har ni några tips på bra måsten när man ändå åker dit så får ni gärna tipsa oss här nedan i kommentarsfältet 🙂

Kram / Madeleine

47
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00