ANNONS

Betongbarn, moder natur och rengöra poolen!

/

Igår tog vi med oss betongbarnen (som Micke säger) till skogen. Vi skulle bara kolla till lite jaktmarker och ett ”jaktpass” där Micke ska röja upp och sitta vid i höst. Bara en liten bit till så är vi framme! Är du säker på att du vet vart vi ska? Till en början så var det spår men sen försvann dom mera och mera. Engla-Freja fick för sig att det skulle vildsvin, och Micke skrattade högt! Ja med eran ljudnivå så har de i så fall hört oss för länge sedan och sprungit långt iväg. 

Vi skulle tydligen upp på ett berg också och igenom en väldigt tät skog. Men till slut kom vi fram efter mycket om och men.

Väl framme så gjorde barnen några häftiga fynd. Delar av ett djur låg utspritt precis vid passet. Kan ni gissa vad för djur detta är?

Det är en älg, delar av en älg som legat död länge.

Här kan man ju sitta och filosofera i flera timmar. En termos kaffe och några äggmackor så är det inga problem. Moder natur, har ni skådat något vackrare?!

På tillbakavägen var det tungt, tungt att bära på Mathilde. Den lilla grodan som numera väger bly. Men hon skrattade glatt hela tiden. Min glada lilla bebis ♥

Vi tittade till åteln också, den var full med mat så svinen kan äta upp sig ordentligt. Wille ska ta jägarexamen, tror det kommer passa honom perfekt. Han som älskar att laga mat dessutom, då kan han jaga den själv med.

Idag gick jag upp på morgonen och rengjorde poolen 🙂 Yes i nattlinnet så hoppade jag i och tog tag i det. Hade säkert inte behövt göra det så grundligt men jag är ju en människa med städnoja ni vet. Vi spolade rent alla filter och jag torkade med en trasa. Charlie min lilla mekarkille var såklart med och hjälpte till.

Alltså har ni sett vad den börjar blomma nu (har glömt bort vad den heter). Älskar när det blommar! Jag hopppas någon av barnen får gröna fingrar. Oddsen för att någon av dom kommer intressera sig för växtlighet borde ju vara stor, eller?

Nu kom precis Wille och Amanda innanför dörren, de har sovit hemma hos Amanda i några dagar. Vi ska käka lite kvällsmat ihop och sen ska vi spela super Mario 😀

Vill tacka er för alla bra tips angående gekås. Och alltså wow för alla smultronställen jag blivit tipsad om ♥ Vi kanske måste planera att vara borta lite längre för att hinna med att besöka alla fina platser.

Kram / Madeleine

10
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00