ANNONS

Varför ska människor alltid slå ner på ens lycka?

/

Bada, bada, bada! Så otroligt tacksam för den här sommaren. Och även om värmen är förödande, så måste jag få tillåta mig själv att få känna att den här sommaren varit något utöver det vanliga. Självklart är det hemskt med alla bränder, man kan ju inte ens föreställa sig. All hjälp som finns att tillgå är helt fantastisk. Alla brandmän som kämpar, hjälpen utifrån. Polen, helt otroligt vad stort det är att se medmänskligheten från sin allra bästa sida. Jag hoppas verkligen det vänder snart. Men så fort man nämner att man är glad för sommaren så får man alltid någon kommentar om att man inte alls ska vara så glad minsann! Varför är det alltid så? Varför ska människor alltid slå ner på ens lycka? Ska vi hålla på så, ja då kan vi dra det till den yttersta gränser för allt! Var inte glad för att du har ett kylskåp fullt med mat, för det finns faktiskt folk som svälter!! Ni fattar vad jag menar va!? Alltid ska vi jämföra och aldrig får man aldrig vara glad fullt ut för att någon bitter människa ska påpeka något skit!

Men det är väl klart som fasen man lider för allt hemskt som händer bakom husknuten, allt annat skulle vara sjukt. Men för den sakens skull så måste jag tillåta mig själv att få vara lycklig och tacksam för stunden jag lever i just nu!

Mitt uppe i våran härliga och lyckliga tillvaro så kan barnen driva oss till vansinne, de kivas mellan varven. Men mellan alla upptåg så är de världens bästa. Ändå skulle jag vilja åka iväg någonstans bara med Micke. En liten minisemester utan barn. Det är vi värda ♥

Bubbelpoolen har ju ändå varit sommarens bästa lyx! Alltså den är värd varenda krona! Drömmen skulle vara ett riktigt spabad, ett hårt spa. Det skulle kunna vara de vuxnas. Det finns ju så många olika, hur ska man veta vad man ska gå efter? Tipsa mig gärna om det om ni vet 🙂

Charlie min lilla chokladbit. Ser ni hur brun han är, helt otroligt. Jag har hans pigment fläckvis, det kallas visst pigmentfläckar. Hade inte gjort något alls om det ville sätta sig som en och samma stor fläck på hela kroppen hehe.

Nu ska vi åka och hämta en överraskning som morfar och mormor köpt till Engla-Freja. Och jag ska försöka göra lite reafynd i hopp om att hitta nya dynor till verandan.

Puss och kram / Madeleine

14
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00