Lyckliga tillsammans, humor och bröllopspresent!

11 år tillsammans med min man. Åren går fort, och även om jag ibland vill kräkas på honom och skicka honom långt åt fanders så är vi starkare än någonsin ihop.

Vi har haft våra upp och nedgångar. Usch vilka tuffa stunder vi gått igenom, ibland har hoppet om att hitta tillbaka till varandra helt och hållet försvunnit. Men idag har det gjort oss trygga med varandra och tagit vår relation till en helt annan nivå och på ett helt annat sätt.

Alla par har sin egna problematik och inget är helt och hållet problemfritt. Hemligheten är kommunikation. Att prata med varandra och respektera varandras olikheter. Vi är så olika på många sätt och vis men samtidigt otroligt lika och kan avsluta varandras meningar.

Jag tror också på att man måste låta varandra utvecklas individuellt och glädjas med varandras olika val i livet. Och även om man kanske inte tycker om det alla gånger ändå försöka att stötta varandra.

Sen har både jag och Micke saker vi behövt jobba med själva. Självinsikt är ibland knepigt, men när man kommit så långt att man faktiskt själv kan se sina egna brister och fel så är det lättare att jobba med dom. Vi har ju gått skilda vägar, träffat andra och hittat tillbaka till varandra. Inget som är unikt på något sätt, tror många haft det så. Baksidan med att dela med sig av sitt liv officiellt är dock att andra tagit sig friheten att lägga sig i. Tro det eller ej, både  vänner och människor som inte ens känner oss.

Helt naturligt att ett förhållande är stormigt ibland. Precis som det kanske är tvärtom för några andra. Inget är rätt och fel. Alla är olika. Men att prata och lyssna på varandra är viktigt ❤️

Humor är också viktigt, att ha roligt ihop. Kunna skratta och bjuda på sig själva. Vi skrattar ofta. Micke är rolig och ibland utan att ens veta om det hehe 😆😉 Vi älskar honom. #PeggyAlBundy

Igår frågade Micke mig vad jag ville ha i bröllopspresent. Jag vill att du målar om Mathildes spjälsäng. Han tyckte det var en bra idé, den hade ju ändå stått felplacerad på altanen i flera dagar eftersom jag inte själv tagit tag i det. Och nu hade han tröttnat på att se den bara stå där 🙈 Ja jag vet, jag hade ju tänkt ta tag i det men det blev inte så.

Från vitt till grått. Jag väntar ju på spjälsäng men efter flera veckors väntan, månader så orkade jag inte vänta mera. Anledningen till att jag vill byta säng är att jag vill ha en spjälsäng som är mera öppen. Då kanske, förhoppningsvis Mathilde trivs bättre i sin säng och kan sova där istället. Så nu har vi tagit bort den ena sidan, Micke har förstärkt sängen under eftersom den blev ”ranglig”.

Den gråa färgen är densamma som den vi har som fondvägg i sovrummet. Någon ville veta vilken färgkod, och det är Beckers B510 Grus. Jag ska måla hängaren en pall och ett skåp vi själva byggt i samma färg så det smälter ihop fint i hela sovrummet.

Men idag ska jag bara försöka ta det lite lugnt. Jag var med om något otroligt obehagligt igår som sänkte mig totalt. Jag vet inte om det är ett varningstecken på att jag måste lyssna mera på kroppen. Skriver mera om det sen, nu ropar Tuva-Li på mig från ovanvåningen.

Kram / Madeleine 💗

 1. Jag förstår hur du tänker med att utvecklas individuellt och glädjas åt det olika val man gör i livet så är det inte kul när ens man kommer hem orskara kaos i äktenskapet med orden ”jag vill lära känna delar kvinnor och ligga med nån som jag blir kanske attraherad av” då är det svårt att glädjas över hans livsval och han utveckling individuellt. 🙁

  Vi har aldrig haft några andra problem. Jag är inte sen med att glädjas med honom när han lyckas eller utvecklas med nåt.

  Men att efter 15 år komma hem och säga att inget är egentligen fel utan vill ha ett öppet förhållande och säga att ”jag trodde inte du skulle ta illa upp” är så hemskt att jag inte vet vägen ur detta…

  Jag har ju ett hopp att jobba igenom detta. Jag älskar verkligen honom. Och har aldrig känt att jag vill ha nån annan…

  Skönt att ni har kunnat jobba er igenom mycket jobbigt! All lycka till Er.

 2. ❤️till dig,det stämmer så bra allt du skrivit(inte ens fel att två träter)det är nog tufft många gånger när man ska lyssna på alla. Lova mig en sak att lyssna på kroppens signaler det vet jag av egen erfarenhet,hoppas nu att det inte är nåt allvarligtKram/AnnaLena

 3. Grattis till er båda på bröllopsdagen. Ni är så fina tillsammans ❤️
  Jag vet att du har skrivit om det tidigare, men jag har glömt hur det var, därför frågar jag igen, och jag undanber mig alla ev påhopp från andra läsare här.
  Alla era barn är jättefina, och jag tycker de flesta barnen liknar varandra, men jag vet ju att Micke inte är biologisk pappa till alla. Så jag undrar vilka av barnen har en annan pappa, och är det några av dem som har bott typ varannan vecka?
  OBS! Jag menar inget illa med min fråga, och Du Madde, väljer själv om du vill svara eller ej.
  Kram från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..