Samla pluspoäng, stolar och kvällsmat!

När man hade planer på att komma i säng tidigt, höhö men det inte riktigt blev så. Kommer jag någonsin kunna vända tillbaka på dygnet 🙈

Idag har vi varit i Linköping. Trädgårdsföreningen är mysig att gå omkring i, men det var väldigt varmt. Nästan för varmt för att barnen skulle orka leka. Glass i skuggan lockade mera än bus i lekparken faktiskt.

Ett av mina roliga projekt nu när semestern tar slut och barnen börjar skolan igen är att göra om vardagsrummet. Jag har ju skrivit lite om det tidigare. Eftersom vi är väldigt många så behöver vi bo lite compact living. Alla ska kunna ”hänga” i soffan, jag vill gärna att det ska vara trivsamt och fint. Jag har inte bestämt mig för om det blir ny tapet eller färg på den där väggen jag pratat om,  men däremot har jag ju bestämt mig för färgen jag ska utgå ifrån och det är beige. Jag behöver nya stolar till bordet och velig som jag är så kan jag inte bestämma mig 😅🙈 Vet inte hur många stolar jag tittat på.

Gubi tycker jag är fina. Enkla, stilrena och runda i formerna. Låter lite som mig va hehe?! Jag gjorde ett besök på 200m2 idag och kände lite på Gubi. Inte nog med att de är supersnygga de är väldigt bekväma att sitta på och det är ju en ganska vesentlig och avgörande faktor när man köper en stol.

Gubi1

Gubi2

Stolarna finns i olika färger, och jag har otippat nog fastnar för den beiga 😉 New beige!

Gubi3

Tycker ni? Hiss eller diss?

Igår åt vi kvällsmat i stadsparken i Motala. Alltså stunder som dessa är underbara. Varma minnen som kommer värma oss i vinter.

Mat1

Mat2

Mat4

Emmy tyckte det var den bästa kvällen någonsin. Både lekpark och smarrig pizza på en och samma gång. Yes här samlar man på sig pluspoäng minsann ☺️

Mat5

Mat6

Vi har en fantastiskt fin stadspark i Motala 💛

Leka4

Leka5

Leka6

På kvällen när alla bollar tändes i lekparken blev det magiskt tyckte alla barnen. Och jag håller med. Sagolik på något sätt.

Skulle vilja ha likadan bollar i min trädgård 😄

Leka1

Leka3

Leka2

Kram / Madeleine 🧡

 1. Hej! Har med tittat på dom stolarna, dom är så snygga. Tyvärr tycker jag det blir lite dyrt när man behöver 8 st. Ska försöka jobba på min kvinnliga list…..så kanske jag snart har ett par stolar här hemma.

 2. Hatar beige 🙈 tycker det är en sån tråkig färg haha. Tur vi är olika!!!! Blir säkert jättebra med det du tänkt. Ska bli spännande och se vad du hittar på ❤️

  1. Ja beige är tråkigt! Hahaha men med detaljer som är lite mera färgrika så tror (hoppas) jag att det kommer bli fint 😀

 3. Skrev den här kommentaren till förra inlägget men kom på att det kanske är större chans att få svar av någon om det står här i senaste inlägget:

  Hej och tack för en trevlig blogg! Vi har varit sugna på att besöka Motala ett tag nu och jag passar på att fråga om du eller någon av läsarna här har tips till oss? Vi är ute efter att bo en natt eller två på något lugnt ställe (herrgård?) vid vattnet där man kan bada, fiska och kanske hyra båt. Några tips? Annars kan vi också tänka oss något större ställe med lite mer liv, men fortfarande vid vattnet. Kanske någon camping med pool också? Tips på det? Tack alla på förhand!

  1. Jag skulle absolut tipsa er om att kolla in http://beachvillan.se Sen finns det massor med guldkorn kring Motala med bad, pool och camping.
   Har ni husvagn eller tält så finns det camping nära varamonstranden. Kika på zeros camping Motala. Det finns även stugby kring Varamon. Googla så kommer du hitta en massa tips 😀

 4. Det ser verkligen ut att vara en fin och mysig stadspark.

  Jag körde förbi Motala för en dryg vecka sedan, och man får ett väldigt maffigt intryck av staden när man kommer över bron. Måste stanna till och turista någon gång.

   1. Jo men det står ju som klockslag. Alltid :08. Förra månaden var det alltid :07. Månadens nummer borde ju inte stå som klockslag.

  1. Men åh vad trist 🙁 Det klart kommunen måste lägga lite tid och pengar på en park för barnen och alla att kunna sitta i. Håller tummarna för att det blir en förändring där du bor <3

 5. Jag gillar inte beige.. dessutom har jag loppade stolar, ett ihopplock som blir personligt. Jag tycker om färg, man blir liksom glad av färg. Men alla är vi olika och tur är väl det. Det skulle vara himla tråkigt annars.

  1. Nej smaken är som baken såklart 🙂 Men jag gillar att ha dova färger som utgångspunkt, sen gillar jag att lägga till detaljer med olika färger.
   Jag gillar också personliga ting, sådant som kanske köpt på loppis eller ärvt. Det ihop med lite mera moderna är snyggt!

 6. Jag älskar beige tillsammans med marinblått. Däremot är jag strängeligen allergisk mot beige/brun tillsammans med grått, finns ingenting som skär sig så mycket som just de färgerna tillsammans tycker jag!!
  Vilken fantastisk park, önskar det fanns nåt liknande här i krokarna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..