Vill ni se mera av det här???

Innehåller reklamlänkar 

Godkväll i stugorna! En härlig första ledig helg för många som kanske jobbat sin första arbetsvecka efter semestern.

Det märks tydligt att många är tillbaka på jobbet igen när inkorgen är full av mejl redan innan klockan 10 på morgonen. Men nu kan vi skjuta på dom tills på måndag hehe 😉 Har ni haft en bra vecka? 

Jag skulle ju inte skrivit något om åskan som obemärkt svepte förbi häromkvällen. Inatt kom den tillbaka med besked! När klockan var 04.30 så hörde jag hur det började mullra och blixtra ordentligt. Det tog inte många minuter innan Adam kom nedrusandes från övervåningen. Han är livrädd för åskoväder stackaren. Han skakade i hela kroppen och tårarna bara rann nedför kinderna. Han fick ligga hos mig och som tur var så höll det inte på så länge, så jag kunde somna om en stund till innan det var dags att gå upp.

Jag hade sovit orolig innan nämligen, det är ovant att Mathilde inte ligger tätt intill mig. Jag hade så svårt att somna utan henne, ett tag tänkte jag flytta över henne till mig men jag hejade mig. Herregud vad håller jag på med tänkte jag! Hahaha, alltså man är ju inte riktigt klok i huvudet ibland. Ena stunden så drömmer man om att bara få sova ifred och breda ut sig i sängen utan att någon stör en. Men så ligger man där ensam utan sin lilla ”bebis” och kommer på att det är ju ganska mysigt ändå. Att klippa navelsträngen till den där minsta är inte alltid lätt alla gånger.

Hur som, trött och eländig så kom jag upp imorse. Men jag hade sett framemot den här dagen såå mycket så det var inga problem. Hade en tid bestämt med Belle som driver en salong i Linköping. De gör typ allt där! Jag skojar inte, det är fransar, bryn av olika slag, botox och fillers (av läkare vilket är tryggt) och en massa andra behandlingar.

Alltså vilken härlig tjej Belle var, så himla mysig och trevlig. Tackar min vännina Anna som tipsade mig om Belle, och så mycket kan jag säga att she is a keeper! Jag gjorde fransar idag, ska visa er före och efterbilder lite senare. Kan nog hända att jag kommer göra lite andra behandlingar hos henne lite längre fram. Trivdes så bra i Belles sällskap, och man känner sig otroligt avslappnad.

Kvällens outfit – jeans! Vet inte hur länge sedan det var man kunde ha jeans på sig. Det blåser friska vindar, hösten kommer krypandes. Blusen, jeansen och väskan kommer från Lindex. Skorna är av märket Jeffrey Campbell och jag har haft dom i några år nu. Men eftersom jag vet att jag antagligen kommer få frågan så kan jag berätta att de kommer ifrån min väninna Michaelas butik. Hon har rea och vet ni vad, dessa skor säljer hon billigt nu. Hon har dock inte hunnit lägga in skorna i webbutiken ännu men lovade att fixa det imorgon. Så håll utkik och besök gärna shoppen redan nu för det finns en hel del andra godbitar där. Klicka HÄR för att komma direkt till fliken skor.

Jag och blått är som en återkommande romans. Jag älskar blåa toner. Tidlöst, och lika bra som det funkar på våren och sommaren så funkar det även på hösten. Jag har alltid gillat de lite kallare tonerna. Men jag ska försöka ge mig på att bli vän med den varmare färgskalan.

Jag8

Jag3

Gillar ni outfitbilder? Vill ni se mera av dagens outfit här på bloggen? Få tips på inköpsställen? Nu menar jag inte spam av printscreenade bilder med tusen reklamlänkar. Jag menar riktiga tips på outfits som man faktiskt själv också har på sig för att man tycker om det. Genuint, för att man vill inspirera ♥

Personligen så tycker jag det är roligt att bli inspirerad. Jag följer inte många bloggar själv men de jag följer har en härlig blandning av just kläder och mode, inredning och livets upp- och nedgångar. Och för mig är det viktigt att det ska vara kläder som alla kan ha!

Jag delar ju fortfarande med mig av vart jag köper mina kläder ibland, men jag tänker att jag kan visa lite mera av det. Hoppas ni vill det!? 🙂

Jag2

Jag6

Jag4

Hoppas ni haft en underbar fredag och att kvällen inte blir sämre. Jag kommer antagligen somna ovaggat ikväll. Ska ta mig ett glas äpple/annans cider och bara sjunka ner i soffan nu.

Kram / Madeleine

 

 1. Hej, jaaaa jag vill verkligen se mer bilder av kläder och skor, det är så roligt och man får mycket tips och inspiration …så mer av det 👍

 2. Älskar dina klädtips😍Har flera gånger sprungit till butiker efter tips från dig och blivit så nöjd. Svårt ibland att hitta godbitarna i affärerna men efter att ha sett dem på så ser man dem med andra ögon, så tack för tips och jag vill gärna se mer av det😃

 3. Åå va skönt att läsa att det är fler som har dom där tankarna ”ja lyfter över henne” 😂 för jag är preciiiiiis likadan.

  Ja ser gärna fler klädtipsbilder.
  Gärna på barnkläder oxå, älskart!

  Kram ❤️

  1. Hahaha ja antagligen är vi väl ett gäng morsor med lite konstiga tankar ibland hehehe 😀

   Jaaaa vad roligt att du vill se mera av kläder och tips! Jag älskar också barnkläder!

   KRAM

 4. Håller med om att ombyte (av va du skriver) är att föredra. Bara massa träning finns i alla bloggar, bara det och det finns där men en blandning blir alltid bäst. Måste säga att du är otroligt vacker i din kropp. Älskar verkligen när man är kvinna, sen om man inte kan gå upp i vikt o vara en planka kan man inte rå för, att jag skriver planka är för att jag blev kallad det under ca 10 år. Var verkligen smal. Nu är jag tjock istället men pga några sjd. Så jag önskar inget hellre än att gå ner i vikt och se ut som dig. Sundheten själv. Du är kanonfin. Sen inredning kan man aldrig få nog av.

  1. Tack snälla för att du tog dig tid att kommentera!

   Alla är fina oavsett, sen finns det såklart undervikt och övervikt som är mindre bra för hälsan. Jag gillar inte kropphetsen som tyvärr fortfarande finns, jag var nog del av den utan att ens tänka på det. Idag tränar jag för att må bra och för att bli stark i kroppen. För min egen skull och för mina nära och käras skull. Mina barn vill ju ha en så pigg mamma som möjligt.

   Jag har också blivit kallad olika saker pga min kroppsform, det är aldrig roligt 🙁

   Tack snälla för den fina komplimangen, men jag är inte perfekt. Men jag ser på mig själv på ett annat sätt idag trots att BMI:et säger något annat. Jag bör nämligen enligt den gå ner flera kilon vikt. Hoppas du kan gå ner till önskad vikt, så att du själv trivs <3 Jag hejar på dig!

   Jaaa inredning kan man aldrig få nog av 😀

 5. Hej, jag är sällan här på din blogg, men nu gick jag in och vill bara säga att WOW så läcker DU var då i den outfiten 👍

  1. Tack snälla ☺️ Jag har alltid svårt att hitta skor med klack då jag har lite breda fötter. Då jag skulle säga att skorna passar både en smal och lite bredare fot. Jag har normalt stl 38 i alla skor och även i dessa 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..