ANNONS

Vill ni se mera av det här???

/

Innehåller reklamlänkar 

Godkväll i stugorna! En härlig första ledig helg för många som kanske jobbat sin första arbetsvecka efter semestern.

Det märks tydligt att många är tillbaka på jobbet igen när inkorgen är full av mejl redan innan klockan 10 på morgonen. Men nu kan vi skjuta på dom tills på måndag hehe 😉 Har ni haft en bra vecka? 

Jag skulle ju inte skrivit något om åskan som obemärkt svepte förbi häromkvällen. Inatt kom den tillbaka med besked! När klockan var 04.30 så hörde jag hur det började mullra och blixtra ordentligt. Det tog inte många minuter innan Adam kom nedrusandes från övervåningen. Han är livrädd för åskoväder stackaren. Han skakade i hela kroppen och tårarna bara rann nedför kinderna. Han fick ligga hos mig och som tur var så höll det inte på så länge, så jag kunde somna om en stund till innan det var dags att gå upp.

Jag hade sovit orolig innan nämligen, det är ovant att Mathilde inte ligger tätt intill mig. Jag hade så svårt att somna utan henne, ett tag tänkte jag flytta över henne till mig men jag hejade mig. Herregud vad håller jag på med tänkte jag! Hahaha, alltså man är ju inte riktigt klok i huvudet ibland. Ena stunden så drömmer man om att bara få sova ifred och breda ut sig i sängen utan att någon stör en. Men så ligger man där ensam utan sin lilla ”bebis” och kommer på att det är ju ganska mysigt ändå. Att klippa navelsträngen till den där minsta är inte alltid lätt alla gånger.Hur som, trött och eländig så kom jag upp imorse. Men jag hade sett framemot den här dagen såå mycket så det var inga problem. Hade en tid bestämt med Belle som driver en salong i Linköping.

De gör typ allt där! Jag skojar inte, det är fransar, bryn av olika slag, botox och fillers (av läkare vilket är tryggt) och en massa andra behandlingar.

Alltså vilken härlig tjej Belle var, så himla mysig och trevlig. Tackar min vännina Anna som tipsade mig om Belle, och så mycket kan jag säga att she is a keeper! Jag gjorde fransar idag, ska visa er före och efterbilder lite senare. Kan nog hända att jag kommer göra lite andra behandlingar hos henne lite längre fram. Trivdes så bra i Belles sällskap, och man känner sig otroligt avslappnad.

Kvällens outfit – jeans! Vet inte hur länge sedan det var man kunde ha jeans på sig. Det blåser friska vindar, hösten kommer krypandes. Blusen, jeansen och väskan kommer från Lindex. Skorna är av märket Jeffrey Campbell och jag har haft dom i några år nu. Men eftersom jag vet att jag antagligen kommer få frågan så kan jag berätta att de kommer ifrån min väninna Michaelas butik. Hon har rea och vet ni vad, dessa skor säljer hon billigt nu. Hon har dock inte hunnit lägga in skorna i webbutiken ännu men lovade att fixa det imorgon. Så håll utkik och besök gärna shoppen redan nu för det finns en hel del andra godbitar där. Klicka HÄR för att komma direkt till fliken skor.

Jag och blått är som en återkommande romans. Jag älskar blåa toner. Tidlöst, och lika bra som det funkar på våren och sommaren så funkar det även på hösten. Jag har alltid gillat de lite kallare tonerna. Men jag ska försöka ge mig på att bli vän med den varmare färgskalan.

Jag8
Jag3

Gillar ni outfitbilder? Vill ni se mera av dagens outfit här på bloggen? Få tips på inköpsställen? Nu menar jag inte spam av printscreenade bilder med tusen reklamlänkar. Jag menar riktiga tips på outfits som man faktiskt själv också har på sig för att man tycker om det. Genuint, för att man vill inspirera ♥

Personligen så tycker jag det är roligt att bli inspirerad. Jag följer inte många bloggar själv men de jag följer har en härlig blandning av just kläder och mode, inredning och livets upp- och nedgångar. Och för mig är det viktigt att det ska vara kläder som alla kan ha!

Jag delar ju fortfarande med mig av vart jag köper mina kläder ibland, men jag tänker att jag kan visa lite mera av det. Hoppas ni vill det!? 🙂

Jag2
Jag6
Jag4

Hoppas ni haft en underbar fredag och att kvällen inte blir sämre. Jag kommer antagligen somna ovaggat ikväll. Ska ta mig ett glas äpple/annans cider och bara sjunka ner i soffan nu.

Kram / Madeleine

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00