Jag kommer ju köpa det i vilket fall!

Innehåller reklamlänkar

Vad roligt att så många vill se mera inlägg med outfit och inredning. det är ju bland det roligaste jag vet 🙂

Många har skrivit till mig och frågat om Mathildes sängkläder och om de även finns för oss vuxna, till stora sängar. Och ja jag har faktiskt beställt sådana. Jag tycker det är gulligt med den där lilla volangen, det blir lite mera romantiskt. Och ibland tycker jag det är fint att bona om med det.

Sovrum2

Sovrum3

Jag gillar att kunna variera, så jag har beställt påslakanset med både volang och utan volang. Min mamma har just dessa och de är sååå mjuka och sköna. Jag är så jäkla petig när det kommer till påslakan, det måste vara skönt att sova i dom.

Ellos3

Ni hittar det här fina påslakansetet HÄR! Engla-Freja vill gärna också ha ett precis likadant så jag funderar på om hon kanske ska få ett sådant i julklapp 🙂 (skrev jag verkligen det där alldeles nyss!?)

På tal om att få in lite varmare färger. Jag har hittat ett så fint litet skåp som jag bara älskar! Och det roligare är att jag för inte alls länge sedan skrev om hur jag a l d r i g mera någonsin skulle kunna tänka mig att ha tapeter i färgen terrakotta. Men hoppsan här smyger sig färgen tillbaka igen hahaha. Inte riktigt terrakotta kanske, men inte långt ifrån. Färgen på skåpet heter rostbrun. Visst är det fint!? Ni hittar skåpet HÄR!

Ellos5

Om jag skulle kunna få in lite av dessa toner i sovrummet så skulle jag verkligen vilja ha det här skåpet! Sååå fint! Krukorna på skåpet är DBKD, jag har svarta sådana men nu vill jag ju ha likadan som ni ser på skåpet såklart. Krukorna hittar ni HÄR! Med fina kuddar med samma nyanser av rostbrunt i sig och med samma beiga ton som jag har på våran sänggavel så blir det perfekt i sovrummet.

Kuddarna är helt nyinkomna för hösten, bra pris också. beställde fyra stycken samtidigt som jag beställde påslakansetet. Lite William Morris inspirerande utan att för den delen ha dyra prislapp. Trevligt när allt inte kostar skjortan! Ni hittar kuddarna HÄR!

När jag ändå tipsar om de här härliga nyanserna så måste jag även visar er vad jag köpte hem. Den här läckra kavajen/innejackan kostade 699kr men nu är det 40% rabatt. Den passar till vardags ihop med ett par vanliga jeans eller kanske till mera uppklätt i kombo med en svart klänning 🙂 Du hittar kavajen/innejackan HÄR! Den finns kvar i stl från 42 och upp till 52 så passa på innan de tar slut. Det jag gillar med jackor som dessa är att själva modellen ger en smickrande kroppsform, den tar liksom fram midjan på ett snygg sätt, vare sig man har en midja eller inte 🙂 Jensen är mina favoriter, det är stretch och finns i två olika längder och upp till stl 52 Ni hittar jeansen HÄR!

Ellos7

Nu ska jag övertala Micke att vi verkligen behöver det där skåpet här hemma. Jag kommer ju köpa det i vilket fall hehehe.

Bjuder på en bild från imorse när Mathilde och pappa Micke var precis nyvakna. Busungen skulle precis ta ett skutt från sängen, jag tyckte hon kunde gosa ner sig en stund men si det ville hon inte. Istället fick jag sura minen, och iväg sprang hon.

Tille1

Tuva-Li och Engla-Freja kom precis innanför dörren. De har varit uppe i kiosken och köpt kulglass. Jag kommer aldrig mera betala med kort mamma! Aldrig! Av någon anledning så visade apparten medges ej när hon skulle betala, hon försökte flera gånger om. Jag kollade kontot och visst sjutton finns det täckning där. Så jag har ingen aning om varför det inte ville gå. Hur som helst så var det ett par i kiosken som stod i kön bakom tjejerna som erbjöd sig att betala. Engla-Freja höll på att skämmas ihjäl och sa att det inte alls behövdes. Men de ville betala i alla fall och det gjorde dom. Tack snälla ni som hjälpte tjejerna ♥ så gulligt gjort! Jag hoppas jag kan bjuda tillbaka någon gång. Nu blir jag dock så nyfiken på varför det inte funkade så nu måste jag själv gå upp till kiosken och prova.

Fortsättning följer, ta hand om er så länge!

Kram / Madeleine

 1. Inget illa menar men jag fattar inte riktigt? Påslakan i julklapp?

  Den minsta, fick hon också påslakanen i present/julklapp?

  1. Vad är det för konstigt med det?
   Till lite äldre barn är det väl superbra.
   Min 12 åriga tjej önskade sig en matta, ett stort badlakan och en ny sänglampa när hon fyllde år nyss. Ser inget konstigt alls med att köpa inredning i present.

   1. Oj, det var en väldigt oväntad kommentar för mig. Jag fick själv ofta påslakan i julklapp och jag tyckte det var superkul. Jag minns ännu känslan när man fick lägga sig på julaftonskvällen och ha splitternya lakan, för jag ville ju genast använda dem. Kanske därför jag gärna har köpt påslakan åt både egna barn och fadderbarn i present. Alla tänker vi olika men jag tycker att det är bra att barnen lär sig att glädjas åt nyttosaker också.

    1. Vad är det för konstigt med att få påslakan i julklapp,mitt barnbarn som nu är 6 år,önskade sig ett påslakansset med grävmaskiner när han var 4 år.

 2. Tack för tipset om påslakarnsetet 😃 Jag ska också köpa ett sånt fast vinrött. Tror din tjej kommer bli superglad för det. Och nu är det inte många månader kvar till jul haha det slog mig ju faktiskt när du skrev det 😂🙈

  Älskar när du tipsar om inredning och mode, du får alltid till det så snyggt.

  1. Åh ja vinrött är jättefint nu till hösten också 🙂 Ja Engla-Freja skulle bli väldigt glad för det, hon älskar sånt. Tack snälla <3

 3. Jag köpte jackan direkt! Jag har stl 48/50 och blir så glad när någon delar kläder med stl för oss större! Jackan var ju svinsnygg 🙌✨🔥

 4. Vilken underbar smak du har,skåpet och det övriga är ju skitsnyggt.Visst ör det roligt med inredning jag ska köpa lite nya krukväxter med krukor inför hösten ev gardiner med.Kul med fint i fönstren🤗ha en mysig lördagskväll och andas in lite höstluft Kram😘

 5. Du får krypa närmre Micke istället när du saknar Mathilde 😉
  Du har så bra smak när det gäller inredning. Blir alltid inspirerades av dina bilder👌

  1. Haha ja men han är lite hårigare än Mathilde 😂😂

   Tack snälla vad roligt att du tycker så, det gör mig glad 😄

 6. Va roligt med inredningstips. Fantastiska sängkläder 😍 synd man går på mammapeng just nu 😂

  Kan tipsa dig om webshoppen Hugodesign. Ett företag som en kompis till mig driver. Känns som en hel del där skulle passa din stil. Hugodesign.nu är hemsidan o instakontot

 7. Ett tips är att cloudy krukorna finns som kopior på gekås, om ni skulle dit snart?
  Kostar mellan 29-109kr styck vita, svarta och gråa👌

 8. Vi har LF bank o ungdomskorten där funkar inte hos ATG ombud. Något med att barn inte får spela. Onödigt struligt tycker jag för man kan ju ta leg vid spelköp?
  Jättefina påslakan 😊👌🏻

 9. Så roligt med dina inredningsinlägg. Älskar´t. Väntar alltid på att nått roligt sådant skall komma.

  Sen undrar jag också vad som är konstigt med att få påslakan i present. Jag har fått både, sängkläder, handdukar, inredning, mm på mina önskelistor (barnens) både tjejer och killar. Lite intresserad vad du menar man ska ge sina barn. Vad som är dina inköp. Jag menar inget elakt utan känner bara lite vad ska man ge? Mina barn har allt, och det är så att mitt ena fyller snart och på den listan var det inte mycket. Står det då påslakan, ska jag då ge ? menar du leksaker? Då blir mitt barn mindre glad när paketet öppnas och ut kommer nått som inte önskas. Jag ska dessutom köpa sovkläder i present för det behövs. Är det också fel? Låter kanske elakt men läs det inte så för det är inte elakt menat.

  1. Åh vad roligt att du gillar inredningsinlägg 😀 det blir jag så glad över för jag älskart också <3

   Och ang det andra, jag håller med dig! Inte alls konstigt överhuvudtaget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..