Flyga drake, tantmönster och perfekt helg!

Innehåller reklamlänkar

Ligger i soffan och myser, med en filt och tända ljus. Det var inte igår man hade en massa ljus tända. Tycker det är mysigt, hur mycket jag än älskar sommaren, ljuset och alla gröna färger så är ju hösten ändå min favoritårstid. Dessa dagar som varit har man ju verkligen fått höstfeeling.

Igår åkte vi till Linköping, vi blev bortskämda med mat hemma hos barnens farmor och farfar. Vi spelade skitgubbe med barnen och jag blev bjuden på champagne. En perfekt helg skulle jag säga. Inte alls planerad, och det är ju just då allt blir som bäst. Älskar spontanitet!

Idag har tjejerna flugit drake. Det var bland det roligaste jag visste när jag var barn. Men jag har inte uppfattat att det är lika många barn som gör det idag? Jag har ju ingen aning men mina barn eller deras kompisar har aldrig pratat om att de vill flyga drake. Tuva-Li fick en drake i födelsedagspresent när hon fyllde, och idag tar de premiärturen 😀

Lite knepigt att få upp draken tyckte EmmyLou. Tuva-Li skrattade så tårarna sprutade. Jag fick visa hur man skulle göra, man tror ju alltid att man typ är proffs på saker som man kunde göra för tusen år sedan. Jag fick upp draken i några minuter i alla fall. Sen kom storasyster till undsättning. Inga problem att flyga drake tyckte hon.

Drake1

Drake2

Drake3

Hon kämpade länge, en del väl valda ord kom ur munnen på henne. Vem fasen gör sådana här leksaker till barn!? Det går ju inte! Men till slut gick det och när de väl kom på hur de skulle göra så blev det jätteroligt! Ibland är tiga guld eller vad är det man brukar säga? Hahaha 🙂

Levis6

Levis3

Levis4

Ni ser tischan Engla-Frejas har på bilderna, hon älskar den! En av hennes favorit-tischor bland alla hon har. En del saker blir mera populärt än annat. Levis verkar aldrig gå ut tiden 🙂 Jag minns när jag stal brorsans Levis 501, haha yes det är sant och han blev galen! Jag ville verkligen ha sådana men mamma tyckte det var alldeles för dyrt. Jag var för liten för att få så dyra jeans helt enkelt. Lyckan var när jag själv hade sparat ihop pengar till ett par egna. Det tog ett tag men det var helt klart värt det! Tror ärligt talat att jag har kvar dom jeansen någonstans. Man kan ju säga att jag lärde mig värdet utav pengar och att man måste spara för att kunna köpa det man verkligen önskar sig.

På den tiden använde man inte nätet för shopping som man gör nu och man kunde inte fynda på samma sätt som man kan idag. Idag kan man ju enkelt jämföra och göra riktigt bra fynd och det gillar jag.

Engla-Freja ska köpa en ny tischa nu, en likadan fast med rött tryck. Nii hittar den HÄR! Väldigt bra pris för just en sådan som hon vill ha. För er som undrar hur stl är så beställer jag stl 32 eller 34 (vuxen stl) till Engla-Freja.

Ellos8

Själv har jag fastnat för dom här skorna här nedan, älskar ju leo! En del tycker det är ”tantigt” men då är jag den största tanten av dom alla 😀 Steve Madden skor är alltid otroligt bekväma och leopardmönstret är pricken över i:et. Ni hittar skorna HÄR! Om man inte vill sticka ut lika mycket så kan jag ju visa några andra skor som är minst lika fina. De är helt nyinkomna och kommer gå åt som smör i solen. Ett par GANT med otroligt söta detaljer. Ni hittar dom HÄR!

Är det något som är roligt när man shoppar kläder så är det att kunna matcha olika plagg. Som jag gjort här nedan. Byxorna funkar ihop med skorna och Levis-tischan. Och vill ni investera i ett par jagkommeraldrighapåmignågraandrabyxor så måste ni klicka in på dom här som ni ser här nedan! Dom är såå förbannat sköna och lätta, med resår där bak så de är bara att dra upp. Finns upp till stl 52! Och kostar bara 299kr. Ni hittar dom  HÄR!

Inte bara Engla-freja som kan ha Levis på sig, jag vill ha den här tischan nedan. Den skulle passa perfekt ihop med byxorna och skorna  men den fanns just nu bara till barn ♥ Ni hittar den HÄR! Kostar 249 kr

Ell 1531225 01 Fs

Ellos15

Och det bästa har jag sparat till sist! Kolla in den här klänningen alltså! En sådan måste alla ha i sin garderob hehehe! Den passar för alla tillfällen, ihop med sneakers eller till höga klackar. Och formen är smickrande passar både till de som är lite smalare men även till oss som är lite större. Klänningen finns upp till stl 52! Bra bra bra, det ska finnas kläder för att olika kroppar. Och den är inte alls dyr heller! Ni hittar klänningen HÄR!

Ellos13

Nu har jag gett er klädtips två dagar i rad, men jag tycker det är såå roligt!

Imorgon ska jag börja med mina promenader igen. Ska bli så skönt! Jag behöver det och hela jag blir faktiskt gladare utav det. Ska försöka att komma ihåg att ringa vårdcentralen också, för mina snurriga problem. Det tar emot att ringa, känner mig ju inte såå sjuk om ni förstår vad jag menar. Men samtidigt så är det ju fasen så obehagligt när det väl kommer. Antar att jag får svälja och bara ringa ändå, bättre en gång för mycket än en gång för lite.

Har läst på lite själv om kristaller och det låter ju onekligen som om det kan vara det.

Nu ska vi enas om någon ny serie vi kan börja titta på, har ni några serietips att dela med er av? Jag försöker komma på vad den där serier heter som handlar om kvinnor som blir slavar. Och som tvingas föda barn mot sin vilja. Ahh blir galen när jag inte kommer på vad serien heter, men ja den skulle jag vilja se.

Vi kan väl höras imorgon!?

Kram / Madeleine

 

LOADING..